Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Nokti ukrašeni čipkom

Manikura za otmjenu eleganciju.

Make-up poput čipke trend je koji se pojavio prije nekoliko mjeseci, a zašto ne biste ovaj fini materijal iskoristili i za ukrašavanje noktiju? Želite li otmjen i elegantan izgled noktiju, možete ih ukrasiti čipkom ili lakom za nokte čipkastog uzorka.

Crna i bijela čipka nude jednostavnu eleganciju, dok su druge boje savršene za osvježenje tamne i neutralne garderobe. Možete kombinirati uzorke čipke i različite boje laka za nokte ili ukrasiti samo vrhove noktiju.Čipkastu manikuru možete napraviti sami. Izrežite deset komadića čipke boje i uzorka koji vam se sviđa u nešto većoj veličini od površine nokta. Na svaki nokat i donju stranu čipke nanesite proziran lak za nokte, a zatim stavite komad čipke na nokte.Odrežite ostatak tkanine i svaki nokat još jednom premažite prozirnim lakom za nokte, a pomoću čačkalice uredite čipku po površini nokta. Završni sloj prozirnog laka zaštitit će čipku od guljenja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Osim što služe za iskazivanje vaše kreativnosti, samo jedan pogled na vaše nokte može otkriti i kakva ste osoba.

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

Trendovi

Bazni lakovi i nadlakovi idealan su dodatak vašoj manikuri jer bazni lak štiti i njeguje nokte, dok nadlak omogućuje da lak na noktima traje...

Zdravstveni karton

Iako su najčešće nalakirani, gelirani, pa nerijetko zaboravimo kakvi su doista, zdravi nokti odlikuju se ružičastom bojom i glatkom površinom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.