Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nosi se crno-bijelo

Trend koji je više od trenda.

Iz najvećih modnih centara moći – Pariza, Londona, New Yorka i Milana – ove nam jeseni stiže jasna poruka: Nosite crno-bijelo! Dvije 'glavne' boje, simboli krajnosti, zajedno daju bezvremensku kombinaciju koja nikada neće biti OUT!

Boju nevinosti, čistoće i vjenčanja s onom drugom, bojom koja je zapravo nedostatak boje, na maštovit su način kombinirali gotovo svi velikani svjetske mode., od ironičnog Miu Miua i 'postapokaliptičnog' Chanela do odvažnog, superženstvenog Lanvina te jednostavnog i elegantnog Ralpha Laurena. Dolje crno, gore bijelo – i imamo trend! Evo kako je to izgledalo na revijama za jesen/zimu 2011/2012.Ralph Lauren
(lijevo), Christian Dior (sredina) i Miu Miu (desno)Lanvin
(lijevo) i Chanel (desno)Yves Saint Laurent
(ljevo) i Jil Sander (desno)

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva...

Advertisement