Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nosi se crno-bijelo

Trend koji je više od trenda.

Iz najvećih modnih centara moći – Pariza, Londona, New Yorka i Milana – ove nam jeseni stiže jasna poruka: Nosite crno-bijelo! Dvije 'glavne' boje, simboli krajnosti, zajedno daju bezvremensku kombinaciju koja nikada neće biti OUT!

Boju nevinosti, čistoće i vjenčanja s onom drugom, bojom koja je zapravo nedostatak boje, na maštovit su način kombinirali gotovo svi velikani svjetske mode., od ironičnog Miu Miua i 'postapokaliptičnog' Chanela do odvažnog, superženstvenog Lanvina te jednostavnog i elegantnog Ralpha Laurena. Dolje crno, gore bijelo – i imamo trend! Evo kako je to izgledalo na revijama za jesen/zimu 2011/2012.Ralph Lauren
(lijevo), Christian Dior (sredina) i Miu Miu (desno)Lanvin
(lijevo) i Chanel (desno)Yves Saint Laurent
(ljevo) i Jil Sander (desno)

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.