Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nova budućnost Dove Fashion.hr-a

Prezentacija domaćih pret-a-porter kolekcija za sezonu proljeće-ljeto 2012.

Hrvatski modni mjesec svoj će vrhunac doživjeti od 29. rujna do 01. listopada kada će se Paviljon 5 Zagrebačkog Velesajma transformirati u jedinstveni epicentar nacionalne i regionalne mode. U skladu sa svjetskom modnom praksom vodeće modno događanje, Dove Fashion.hr, prikazati će kolekcije eminentnih hrvatskih dizajnerskih prvaka za sezonu proljeće-ljeto 2012.

Paviljon 5, sada drugu sezonu za redom, postaje interaktivni modni kompleks na čijoj će se prvoj razini otkriti jedna od najvećih i svakako najinspirativnijih modnih pista u Hrvatskoj. Etabliranih domaći dizajneri koji svoju karijeru već godinama sustavno grade kako u zemlji tako i u inozemstvu osvojiti će pažnju odabrane publike svojim standardno hvaljenim kolekcijama.

Dizajneri na Dove Fashion.hr-u

Modnim veličinama poput Branke Donassy, Ivice Klarića i Ivice Skoke pridružiti će se novi, uzbudljivi kreativci koji su svoje mjesto u rasporedu zaslužili profesionalnim radom i talentom. Tako će svoju prvu pret-a-porter kolekciju prikazati nadareni Mischel Benoni koji je nakon stječenog iskustva u Parizu i rada u jednoj od najvećih domaćih modnih kompanija odlučio pokrenuti vlastiti brand. Svakako treba titulirati dvojac Nikolu Barbira i Adelu Kliškić kao suverene nasljednike vala nove modne generacije koji su svojom avangardnom kolekcijom oduševili kritiku i pobijedili na platformi za mlade dizajnere LIFT by Perwoll, u sklopu sajma mode Fashion.hr Industrija.Unutar pomno kreiranog pret-a-porter rasporeda svoju će viziju prikazati zaslužena miljenica medija i poznatih Hrvatica, Aleksandra Dojčinović dok će rapsodiju večernjih toaleta koje polako ali sigurno osvajaju Europu prikazati dvojac eNVy room. Posebno treba istaknuti dizajnericu Martinu Felju koja bez obzira na mnogobrojne uspjehe na najprestižnijim crvenim tepisima diljem svijeta i dalje ostaje vjerna domaćoj modnoj publici.

Nove suradnje unutar Fashion.hr Industrije

Svijetla pozornice piste Dove Fashion.hr-a nastavljaju podupirati i slaviti uspješne suradnje domaćih dizajnera i tekstilnih divova koji su prošle sezone svojom marljivošću, idejama i karizmom osvojili simpatije šire javnosti kao i brojnih kritičara modnog svijeta. Projekt Fashion.hr Industrija nastavlja pokrenutu revoluciju dodatnog izgrađivanja i unaprijeđivanja snažne domaće modne scene.Svoje novitete za sezonu proljeće-ljeto 2012. na pisti će predstaviti Hera by Robert Sever, RIO Man Collection by Ivica Klarić, RIO Woman Collection by Zoran Mrvoš, Additive Collection by Igor Galaš, AMR for Bambi, Bambi by Zigman i Marli by Zigman. Velikani domaćeg pret-a-portera kao što su Zoran Mrvoš, Robert Sever, Ana Maria Ricov, Juraj Zigman i Ivica Klarić svojom dizajnerskom maštom i trudom u pret-a-porter fokus lansiraju hvaljene domaću tekstilnu industriju. Premijeru unutar Fashion.hr Industrije doživjeti će Amadeus Jeans s novom linijom odjeće čiji je glavni dizajner omiljeni protagonist snažnog ženskog chica Ivan Alduk – AMDS by Alduk.

Fashion.hr koncept nastavlja s pozicioniranjem domaće mode

Fashion.hr koncept kao vodeća regionalna modna kompanija vizionarski već sezonama mijenja, oblikuje i osnažuje hrvatsku modnu scenu originalnim idejama koje u isti centar okupljaju zasluženo najslavnije domaće dizajnere i nove kreatorske nade. Kreativni modni kompleks Paviljona 5 ispunit će Dove Fashion.hr kao događanje koje je od samih početaka za prioritetni cilj imalo afirmiranje domaćeg dizajna."Kada na deset tisuća kvadratnih metara u roku od dvije sezone stvorite modni kompleks koji ujedinjuje pret-a-porter velikane, domaće tekstilne kompanije, regionalne dizajnere i partnere te mlade nade hrvatskog dizajna onda slobodno možete izjaviti da nastavljate snažnu revoluciju pozicioniranja hrvatske mode. Fashion.hr je ponosan što smo u kriznim vremenima zahvaljujući potpori naših partnera kao što je Dove uspjeli stvoriti jedinstveni laboratorij kreativnosti i ideja u koji su dobrodošli svi koji žele učiti i shvatiti koliki je trud i talent uložen u dizajnerske kolekcije. Sretni smo što korak po korak postajemo estetski virtualno, interaktivno modno iskustvo koje nije isključivo vezano uz kult prvog reda već propagira sva lica mode: od domaće do regionalne, od avangardnih istraživanja do komercijalnih uspješnica. Cilj nam nije diktirati trendove već izgraditi snažnu scenu temeljenu na rezultatima, konkretnoj industriji i vjerovanju kako će uskoro Fashion.hr kao generalni koncept postati modni uzor i lider cijele regije", izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Fashion.hr-a.

Martina Felja dizajnirati će za Dove

Glavni partner Fashion.hr-a, beauty brend Dove, nastavlja svojim porukama filozofije stvarne njege i ljepote iznova osvajati aplauze javnosti zahvaljujući posebnim Dove kolekcijama koje su dosada svojom maštom dotaknuli najveći talenti u Hrvatskoj. Kolekciju koja snažno i glasno podupire Dove filozofiju ljepote koja ne poznaje nikakve konvencionalne modne i društvene granice ove sezone će kreirati proslavljena Martina Felja. Mlada dizajnerica dokazala je svoj talent u svjetskim modnim i društvenim medijima dok njene haljine često biraju najslavnije žene svijeta. Reviju Martine Felje za DOVE zbog toga možemo očekivati sa posebnom dozom uzbuđenja i podrške.
 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement