Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Nova dimenzija kombinacije gina i tonica

Otkrijte duboku tajnu dobre zabave uz osvježenje i idealnu kombinaciju gina i tonica.

Otkrijte duboku tajnu dobre zabave uz osvježenje i idealnu kombinaciju gina i tonica. Ovo piće  citrusne arome i neobične slatko-gorke note podižu svaki trenutak, bez obzira na sezonu.  A za sve ljubitelje i one koji će to tek postati,  pronašli smo vrijedne primjerke organske kvalitete koji ovo piće postavljaju na novu razinu: Franklin & Sons tonici te Gin Sul i Copperhead Gin.

TONICI S RUČNO BIRANIM SASTOJCIMA

Više od 130 godina Franklin & Sons miješaju najfinije ručno birane sastojke kako bi stvorili premium  bezalkoholna pića dizajnirana za najistančanija nepca. Današnji raspon proizvoda kombinira unikatne sastojke za dobivanje izvrsnog okusa. Odlično osvježenje pružit će vam blagi Natural Indian Tonic Water ili gorkasti Sicilian lemon Tonic. Premium tonici, nositelji nagrada za najbolji okus, također su savršena pratnja za najcjenjenije napravljena žestoka alkoholna pića. Stoga izaberite  jedan od ginova koji će im dati posebnu notu.

Naslovna

JEDNOSTAVNO PREKRASAN

Iz male destilerije u Hamburgu dolazi ručno rađeni Gin Sul proizveden u malim serijama, pažljivo i selektivno kako bi se razvile najfinije arome. Dodatni naglasak kvaliteti ovog gina daje i ručno  punjenje u jedinstvene bijele kamene i glazirane boce s utisnutim tekstom, kako bi se zaštitili suptilni okusi žestokog alkoholnog pića od svjetla i promjena u temperaturi. Sadržana jednostavnost i svježina, biljke organskog podrijetla te suptilan dašak mediteranskog limuna karakteriziraju ovaj ekskluzivni suhi gin. Borovica, korijander, svježi limun iz Portugala, ružmarin, papar, lavanda, cimet, eterično ulje bušina samo su neki od sastojaka koji obuhvaćaju bit Gin Sula  zaokružuju njegov istančan okus.

Copperhead

ALKEMIČAREV GIN

Inspiriran poviješću mistične alkemije i željom da se od najkvalitetnijih organskih biljaka stvori najbolji London Dry Gin, strastveni farmaceut kreirao je Copperhead Gin. Savršen balans borovice, kardamoma, anđelike, sjemenki korijandera i korica naranče sljubili su se u osebujan i prepoznatljiv okus ovom mekanom i suptilnom, zlatno nagrađivanom, ginu. Posebnost i alkemičarsku priču donose tri mješavine biljnih i voćnih ekstrakata koje dolaze aromatiziraju gin tonic. Dodatkom samo 4-8 kapi jedne od mješavina dobit ćete izuzetan funkcionalni učinak: aperitiv, digestiv ili energetik. Chopperhead GIN jednostavno poziva da  kreirate svoj jedinstven i savršen gin tonic  te i sami  postajete alkemičar!

Prepustite se ovi probranim verzijama gin & tonica, izaberite svoju jedinstvenu kombinaciju, opustite se i uživajte u  trenutku!

Više

Zanimljivosti

Wow efekt Iguana gina je zagarantiran. Ovo je piće postalo ultimativni hit, a kako saznajemo posebno ga vole žene.

Zanimljivosti

Posljednjih nekoliko godina svjedočimo velikoj svjetskoj popularnosti gina koji je postao jedan od najtraženijih alkoholnih pića današnjice.

Zanimljivosti

Gin ruža – odličan, praktičan poklon za Valentinovo, rođendane, djevojačke zabave ili da razveselite same sebe.

Gastronomija

Pod njezinom bezgraničnom maštom etiketa Old Pilot's gina osvanula je u prepoznatljivim OKO vizualima aviona s perjem i čovjekolikim pticama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.