Nova dimenzija noćnog života Zagreb

Novo srce grada Zagreba, poslovno trgovački centar Green Gold u Radničkoj 52 pokreće svoju 'žilu kucavicu' stvarajući novu dimenziju noćnog života Zagreba. Riječ je o ekskluzivnom kompleksu centra zabave Green Gold Club Bar & Restaurant koji sadrži šest klubova u jednom, a otvoriti će svoja vrata 02. prosinca 2011. s početkom u 20 sati.

Otvorenje će uveličati svojim nastupom najveća zvijezda ovih prostora Tony Cetinski i Resident DJ Emilio Dalbello, a samo otvorenje skriva i mnogobrojna još neviđena iznenađenja koja će za sada ostati tajna.

Otvorenje Green Gold Club Bar & Restauranta koji uključuje Green Gold Club, Habana, 1st coffee, Aussie bar, Hit Club i Al Metro, samo je uvertira u najluđe noći 365 dana u godini koje će Zagreb staviti uz bok najvećim svjetskim metropolama, a važno je naglasiti da samim otvorenjem počinje razdoblje 24 satne zabave koja gradu toliko nedostaje.

S obzirom da se radi o kompleksu clubova, barova i restorana Green Gold će vjerujemo zadovoljiti svačiji ukus svojim raznolikim i uzbudljivim sadržajima.

Nakon otvorenja 03. prosinca 2011. zabava se nastavlja, pa nas u Green Gold Clubu očekuje jedno od najtraženijih ženskih DJ imena Miss Mavrik koja iza sebe bilježi nastupe po Istanbulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi i mnogim drugim svjetskim metropolama, a ne smijemo izostaviti ni meku klupske glazbe Ibizu koja je njena već sad višegodišnja rezidencija.

Od 02. prosinca 2011. Zagreb se budi iz zimskog sna, pa stoga dođite svi u Green Gold Club Bar & Restaurant svaki dan, od jutra do sutra i naravno ulaznice ne morate tražiti po gradu, jer ulaz je besplatan.