Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno.

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti kvalitetno i u okruženju koje je ugodno, a još kada i napravimo nešto za sebe, onda je zadovoljstvo neizbježno. Upravo jedan takav idealan bijeg od stvarnosti za svaku ženu jest odlazak u omiljeni salon, a vlasnici istih, iz godine u godine podižu ljestvicu svojom ponudom, uslugom i na kraju krajeva – proizvodima koji se nalaze u njihovim salonima.

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno. U oba slučaja, ono što je izuzetno bitno je kvaliteta proizvoda te stručna ruka kojoj dajemo svoje povjerenje.

iNOA boja, kojoj već godinama vjeruju žene diljem svijeta, nastala je pod okriljem svjetski poznatog brenda L’Oréal Professionnel. Još 2009. godine, inovativna formula napravila je revoluciju na tržištu, a sve više stručnjaka za kosu lako joj se priklonilo te danas ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu u svojim salonima bez nje. Riječ je o boji za kosu koja ne sadrži amonijak, a sadrži čak 60% posto ulja. Fenomenalno prekriva 100% sijedu kosu, a boja je prekrasna i izražajna. Samim time, kosa ostaje kvalitetna i njegovana. Upravo zato jer ne sadrži amonijak, ne postoji neugodan miris koji većini ljudi smeta. Brojni saloni diljem Hrvatske, također u svom radu koriste iNOA boje za kosu, a najnovija verzija oduševila ih je već pri prvom korištenju.

„iNOA boje su nešto o čemu sam kao kolorist samo sanjao, a sada su dio naše svakodnevice u salonu bez koje ni ne možemo zamisliti istu“ – dodaje Marino Muzica iz frizerskog salona Circolo u Rijeci.

iNOA nudi luksuzno iskustvo bojenja u salonima, a nova formula, oduševljava i profesionalce i klijente. Ugodan osjećaj na vlasištu, veganska formula*, 48% sjajnija kosa**, ODS tehnologija (60% ulja), bez dodanog voska – za jednostavnije nanošenje, samo su neke od prednosti koje ovu boju čine toliko poželjnom.

„Tekstura, jednostavnost nanošenja i na kraju rezultat nakon korištenja iNOA boja za kosu su nadmašila sva moja očekivanja“ – priznaje Stanko Škarupka iz fizerskog salona Stanko iz Zagreba.

Ono što će uvelike olakšati komunikaciju između frizera i klijenata je iNOA ID – novi alat za dijagnostiku uz pomoć kojeg je moguće i virtualno isprobati boju.

„Moje klijentice često komentiraju kako ne mogu zamisliti kako bi im određena boja stajala. Veselim se koristiti ovu aplikaciju kako bi olakšale viziju sebe s novom bojom. Na taj način i one postaju dio procesa što je još uzbudljivije“ – ističe Antonija Mužar iz Studija Antonija u Zagrebu.

Ono što također nije zanemarivo je novo ekološko (održivo) pakiranje, koje je izrađeno od kartonske kutije (FSC materijal), aluminijske tube od 95% recikliranog materijala i čepa od reciklirane plastike. Novu iNOA boju za kosu pronađite u L’Oréal Professionnel salonima. 

*Bez sastojaka i drugih proizvoda životinjskog porijekla.

**Instrumentalni test vs. prije bojenja

Više

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.