Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Nova generacija njege masne kože

Njega u regulaciji sebuma i protiv proširenih pora iz La Roche-Posaya.

Masna koža je globalna realnost koja zahvaća stotine tisuća žena. Sjaj i proširene pore dva su simptoma koja narušavaju kvalitetu života žena i određuju njihova očekivanja. La Roche-Posay, sa svojim aktivnostima na području dermatologije donosi novu generaciju njege u regulaciji sebuma – Effaclar Mat.
 
Sjaj i proširene pore imaju isti fiziološki uzrok: hiperseboreju. Sebum je prirodni sastavni dio hidrolipidnog filma kože. U umjerenim količinama, on ima ključnu zaštitnu ulogu, čineći dio zaštitne barijere kože. U slučaju hiperseboreje, sebociti izlučuju abnormalne količine sebuma u kanale žlijezda lojnica. Budući da su začepljene sebumom, žlijezde lojnice tada izlučuju sebum na površinu kože te se zbog istjecanja sebuma pore proširuju.

Effaclar Mat djeluje na izvoru stvaranja sebuma i ima dvostruku učinkovitost – protiv masnog sjaja i proširenih pora. Proizvod je hipoalergen i ne sadrži parabene. Cijena je 117 kn.1. Djeluje na izvoru stvaranja sebuma zahvaljujući Sebulyse-u, aktivnom sastojku snažnije učinkovitosti u regulaciji sebuma od cinka, koji su laboratoriji La Roche-Posay odabrali zbog njegove sposobnosti da sprječava stvaranje sebuma na izvoru – samome središtu sebocita.

2. Vidljiva i dugotrajna dvostruka učinkovitost. Učinkovitost i tolerancija na Effaclar Mat procijenjene su na uzorku od više od 800 žena, uključujući različite etničke tipove kože: azijatsku, bijelu i tamnu.

3. Upijajuća tekstura za baršunastu kožu već pri nanošenju. Obogaćen je perlitom s moći upijanja za matirajući i baršunasti učinak. Nemasne, hidratizirajuće i nekomedogene je teksture.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Beauty report

Kako možete zadržati svoj teško stečeni ten, istovremeno postižući toniranu i osvježenu kožu?

Savjeti i preporuke

Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog...

Savjeti i preporuke

3 savjeta za istinsku ljepotu lica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.