Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Nova glazbena zvijezda

Darujemo CD slovenske pjevačice Nuške.

Slovenska pjevačica Nuška Drašček objavila je početkom rujna album na hrvatskom jeziku "Svijet je predivno mjesto" na kojemu je i skladba "Otkad nemam te" izvedena u duetu sa Jacquesom Houdekom.

U Hrvatskoj smo ih imali prilike čuti na Šibenskoj šansoni. Naravno, suradnja je počela ranije na "Sunčanim skalama", gdje su oboje nastupali. Nuška je tako ispričala novinarima kako su odmah našli zajedničke teme, a za kolegu iz Hrvatske oduvijek je imala samo pohvale. Tako su mediji zabilježili i sljedeću njezinu izjavu:

– Sviđaju nam se isti izvođači, isti način pjevanja, i već je tada pala ideja o suradnji. Još više smo se našli na "Runjićevim večerima" i tako sam mu sa ekipom predložila pjesmu, koju smo onda i snimili. Odmah smo je osjetili kao pravu za nas, snimanje je bilo super! Mastering je napravljen u New Yorku, kao i za cijeli album što je pridonijelo kvaliteti dueta.

U stvaranju albuma ključne su bile tri osobe: glazbu je napisao Duško Rapotec Ute, tekstove Robert Pilepić, a aranžman Ivo Popeskić. U Sloveniji je album izdan pod nazivom "Svet je tvoj". O stvaranju svog prvog studijskog albuma Nuška kaže:

– Uf! Dugo sam ga čekala i uživala u svakoj minuti snimanja u prekrasnom studiju u Lovranu (Ivo, kavica ti je odlična!). Dragi svi, koji pratite moj rad, zaustavljate me po putu ili na koncertima, na Facebooku – iskrena
vam hvala! Lijepo je znati da te ljudi vole slušati – tada je puno lakše stati na pozornicu :). Nadam se da vam se album sviđa!
REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Redakcija She.hr-a i AQUARIUS RECORDS poklanjaju vam CD slovenske pjevačice Nuške "SVIJET JE PREDIVNO MJESTO" na hrvatskom jeziku.

Ako želite osvojiti CD … pošaljite nam mail na [email protected], s naslovom poruke – NUSKA i on može postati Vaš!
U mailu navedite:
– svoje ime i prezime
– Korisničko ime
– Broj mobitela

Vaše prijave primamo do 10. studenog 2009. kada ćemo i objaviti dobitnika!

Vaš She.hr

Dragi naši,

dobitnica CD-a SVIJET JE PREDIVNO MJESTO" slovenske glazbenice Nuške je LIDIJA TUTNJIĆ. Sve informacije o preuzimanju CD-a Lidija će primiti na mail.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Krenete li iz Zagreba, do Šmarjete ćete stići za manje od sat vremena, krenete li, pak, iz Rijeke ili Čakovca trebat će vam otprilike...

Putovanja

Odvede li vas put u ovaj dio susjedne Slovenije, obavezno prošećite Ferrarijevim vrtom, pa se izgubite u uskim uličicama Štanjela.

Zanimljivosti

Unuka legendarnog dubrovačkog glazbenika Đele Jusića, Ema Jusić već se predstavila publici potpisujući vlastite pjesme ‘Dovoljna’ i ‘Drugačije je uvijek bolje’, a u novom...

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.