Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Nova kampanja Ivana Alduka

Svi modeli u kolekciji izrađeni su od lamea, viskoze, pamuka i tila

Poznati modni dizajner Ivan Alduk odlučio je kampanjom predstaviti novu kolekciju ‘Game changer’. Radi se o kolekciji za aktualnu sezonu, jesen-zima 2013/2014, koja sadržava 25 modela. Ova kolekcija ima klasičan Aldukov potpis, ali s nekim potpuno novim elementima. Po prvi puta možemo uz poznatu Aldukovu eleganciju vidjeti i do sada skrivenu sportsku stranu dizajnerove estetike. Kampanju potpisuje vrhunski modni fotograf Šime Eškinja koji je toj novoj Aldukovoj sportskoj eleganciji dao svoj specifičan potpis.

alduk 2Svi modeli u kolekciji izrađeni su od lamea, viskoze, pamuka i tila, a boje koje prevladavaju  su krem, boja mesa, neizostavna crna, sivo-srebrna, petrolej plava i bež. Novost su mrežasti materijali koji grafički oblikuju siluetu kao i crni bondage detalji po haljinama koji su ručno aplicirani i pleteni. Kolekcija započinje suknjama, majicama i jaknama koje su dosta slojevito  kombinirane, a završava elegantnim večernjim haljinama.

alduk 3Inspiraciju za ove modele Alduk je pronašao u 90-tima, sportu i sportskim uniformama što se u samoj kolekciji očituje na silueti, komfornosti modela, a pogotovo oversized majica, ali ipak zadržava klasični alduk potpis na ženstvenim, uskim i raskošnim haljinama.

alduk 4‘Naziv kolekcije je ‘Game changer’ jer ovom kolekcijom želim predstaviti prekretnicu u svojoj prezentaciji kolekcija koja je fokusirana na modnu fotografiju kao posebno sredstvo izražavanja. Bio mi je veliki gušt raditi sa Šimom i stvoriti ovako jednu lijepu modnu priču. Kolekcija je malo drugačija od mojih prijašnjih, ima dosta sportskih elemenata u njoj, ali sam opet uspio zadržati svoj prepoznatljivi ženstveni potpis’, izjavio je Ivan Alduk povodom predstavljanja nove kampanje.

alduk 5Za zaštitna lica Ivan je odabrao Lunu Valas i Tenu Majetić, poznate modele iz Talia models, šminku potpisuje Mihaela Dodić za Illamasqua Hrvatska, frizuru Ivona Palić za Salon F, a kao kulisa je izvrsno poslužila sportska dvorana zagrebačke Škole primjenjenih umjetnosti i dizajna.

alduk 6Ivan Alduk poznati je hrvatski modni dizajner koji svojim provokativnim izražavanjem i visokom estetikom intrigira medije i javnost. Svoju prvu reviju održao je u studenom 2007. godine na Fashion Incubatoru u Osijeku. U ovih šest godina stvorio je predivne kolekcije, izazvao veliku pažnju medija svojim predimenzioniranim haljinama i jakim, svježim stavom, napravio dvije  kolekcije za jedan poznati hrvatski high street brand, a prošle godine je i diplomirao na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Jedna od njih je i mistična Raiven, ovogodišnja slovenska eurovizijska predstavnica, s kojom Crocs nastavlja modnu priču.

Fashion report

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Fashion report

Sinonim za elegantan i ženstven stil, talijanski modni brend PINKO, otvorio je novu ekskluzivnu modnu destinaciju u samom srcu Zagreba, uz već postojeću u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.