Nova kategorija ulaznica za Stinga

Došlo je lijepo vrijeme, došao je mjesec lipanj. Stiže ljeto, a u zagrebačku Arenu dolazi Sting. Još je samo nekoliko tjedana ostalo do ovog dugoočekivanog koncerta na kojemu će Sting zajedno sa svojim bendom odsvirati i otpjevati najveće hitove. 

Zbog velike zainteresiranosti za koncert Stinga, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaju su puštene ulaznice na gornjoj tribini po cijeni od 250 kn. Iz produkcijskih razloga, broj ulaznica na gornjoj tribini je ograničen. 

Sting slavi 25 godina solo karijere. Malo je glazbenika koji se mogu pohvaliti s četvrt stoljeća dugom karijerom koja je konstantno uspješna te sa stalno posječenim koncertima. Kroz svoju karijeru puno je glazbeno eksperimentirao, isprobavao razne žanrove, surađivao s kolegama glazbenicima. U kojem god bi smjeru krenuo naišao je na dobre reakcije kritike i publike. Sve što radi – napravi dobro. I sve što radi, radi predano s osjećajima. Ljubav njega i glazbe je vječna.

Na prošlom Stingovom gostovanju u Hrvatskoj imali smo ga priliku vidjeti u gracioznom izdanju sa simfonijskim orkestrom. Ovo će biti njegov peti dolazak u Hrvatsku, kada nam se vraća u Zagreb sa svojim bendom kako bi pokazao da je u duši istinski, ali profinjeni roker.   

   OSVOJI ULAZNICU ZA KONCERT STINGA ili CD '25 YEARS'

Adria Antertainment poklanja vam 1 ulaznicu za koncert Stinga u Zagrebu 27. lipnja te 1 CD 25 Years.

Svi fanovi Stinga neka nam pošalju mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STING te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko je puta do sada je Sting nastupao u Hrvatskoj?

Vaše prijave primamo do 12. lipnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnica ulaznice za koncert je Petra Čoh, a dobitnica CD-a je Tanja Mrkač. Čestitamo!