Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
nova kolekcija
nova kolekcija

Moda

Nova kolekcija brenda Coded Edge progovara jezikom moći

Crna je vječna klasika, a ovako izgleda sljubljivanje klasike s progresivnošću

Ususret još jednom Perwoll FASHION.HR-u na kojem će predstaviti svoju novu kolekciju, modni brand Coded Edge predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju Empyreal. Već prepoznatljiva estetika crne boje prisutna je i na vizualima kolekcije inspirirane razdobljem s početka 14. stoljeća. Crna boja smatrala se bojom moći, dostojanstva, poniznosti i umjerenosti te je do kraja 16. stoljeća obilježila odjeću na svim europskim dvorovima od Italije do Engleske.

Vođena i inspirirana tom bojom moći i dostojanstva nastala je nova kolekcija Empyreal. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih dijelova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odjevnih komada za hladnije dane. Kroz različite teksture poput kože i umjetnog crnog krzna razbijena je plošnost cjelokupne kolekcije.

Coded Edge otišao je i korak dalje u razradi nakita koji upotpunjuje kolekciju, a sastoji se od ručno izrađenih narukvica, prstenja i oglavlja, koja daju karakterističan i već prepoznatljiv dizajnerski potpis. Empyreal kolekcija za jesen/zimu 2014./15. prikazana je u ožujku ove godine na Perwoll Fashion.hr-u te u sklopu projekta ZONA 45 na Beograd Fashion Weeku.

Mladi hrvatski brend Coded Edge stvorili su zajedničkim snagama modni dizajner Silvio Ivkić i modni fotograf Jure Perišić koji potpisuje i vizuale ove kampanje. Nova kolekcija Coded Edgea bit će prikazana u sklopu nadolazećeg Perwoll Fashion.hr-a od 15. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu. U ulozi zaštitnog lica nove Coded Edge kampanje našla se Ivana Solar iz modne agencije Talia models, a make up potpisuje talentirana Petra Sever.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Nova ljetna Guess Jeans kolekcija za žene i muškarce donosi nam ultimativne glam komade u pastelnim bojama za zajamčenu figure i ležernu privlačnost.

S modne piste

Guessova nova kolekcija, privući će svaku ljubiteljicu trendi torbica, a svaki stajling učiniti zanimljivim.

Video box 2

Segment je sedma kolekcija Coded Edge-a, koja inspiraciju pronalazi vraćajući se u dizajnerski proces nastajanja nekih od prijašnjih kolekcija, a prati ju i zanimljiv...

Fashion report

Nova pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za jesen zimu 2015-2016 donosi nam Ivu Marušić u novoj metamorfozi u njenoj desetoj kampanji za RS brand. Kampanju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.