Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova kolekcija Diesel sunčanih naočala

Izgledati kul nikad nije bilo lakše. 

Diesel je brend koji postavlja trendove i koji se svakom novom kolekcijom uspjeva namtnuti kao sastavni dio stila mladih modno osviještenih ljudi. Efektivnim kampanjama kontinuirano privlači pažnju, uvijek nekim novim konceptom i trendseterskim stavom. Nije samo provokativnost u oglašavanju ono što ovaj brend čini uspješnim, iza efeketnih marketinških kampanja uvijek stoji kvaltetna produkcija i dizajn.

Savršenstvo oblika usklađeno s bojama i materijalima tako nam donosi i proljetno – ljetnu kolekciju sunčanih naočala od koje smo teška srca odabrali tek samo neke modele. 

Pomalo retro prizvuk na plastičnim debelim okvirima dodatno je naglašen izborom akromatskih tonova. Hladni reflektirajući tonovi na staklima okruglog oblika ove naočale trenutno čini it komadom sezone.

Mačkasti modeli sunčanih naočala ove su sezone vrlo chic, a klasika u obliku pilotskih okvira uz zanimljive detalje i dalje je neodoljiva.


U kolekciju su uključeni i modeli prozirnijih stakala, na čijoj površini svijetlo stvara zanimljive nijanse.Klasični stil i elegantna linija ovih naočala nadopunjena je šarama.Poluprozirna plastika u jednoj ili više boja, odlična su nadopuna ljetnim danima i tako poželjnom bezbrižnom stilu. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

U slučaju da mislite da će vam ova kolumna dati quick fix, stanite sad čitati jer ovo nije takav đir.

Gastronomija

Jutro mnogima teško može proći bez kave, ali za početak dana kada već grije barem 20 stupnjeva, definitivno najviše paše ledena kava.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.