Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nova kolekcija mirisa iz Avona

Reese Witherspoon predstavila je tri dimenzije ženstvenosti u mirisnim bočicama.

Kozmetička kuća Avon lansirala je kolekciju Expressions koju čine tri mirisa razvijena u suradnji s američkom glumicom Reese Witherspoon, Avonovom globalnom ambasadoricom. Laugh Often, Live Without Regrets i Love to the Fullest ponajprije veličaju ženstvenost, omogućavajući svakoj ženi da izrazi svoju osobnost u potpunosti.

Inspiracija za stvaranje ovih mirisa proizlazi iz toga što ženu ne definira samo jedno raspoloženje, nego se njene emocije mijenjaju iz dana u dan – nekad su to osmijeh, veselje i zaigranost, ponekad život bez žaljenja i samopouzdanje, a tu su i ljubav, senzualnost i pripadanje.

"Nanošenje parfema jedan je od načina na koje izražavam svoju osobnost. Neovisno o raspoloženju, uz Expressions se mogu prepustiti radosti, samopouzdanju ili senzualnosti, onome što osjećam upravo taj dan. Ova tri mirisa zapravo pokazuju stvaran odraz moje osobnost“, rekla je Avonova ambasadorica Reese Witherspoon.Miris Laugh Often odiše svježinom, a namijenjen je ponajprije ženi s osmjehom na licu. Note bijelog čaja i mandarine zajedno sa ženstvenim cvjetnim notama frezije i ruže bude spontanost i zaigranost.

Live Without Regrets optimističan je miris, namijenjen ženi koja svaki dan želi proživjeti u potpunosti i uživati u radosti života. U spoju cvjetnih i sočnih voćnih nota dominiraju bergamot, đurđica i gardenija koje čine ovaj suvremen miris odom umjetnosti lijepog življenja.

Senzualna mješavina crne trešnje i jaglaca u kombinaciji s kamenom pješčarom i kašmirom čini miris Love to the Fullest idealnim za ženu koja se želi osjećati senzualno. Inspiriran osjećajem zaljubljenosti tijekom trenutaka provedenih s posebnom osobom, ovaj parfem dostupan je putem Avonovog kataloga po cijeni od 185 kuna u kampanji 6, a poklon uz kupnju je set nakita Reese Expressions koji se sastoji od ogrlice, privjeska i naušnica.Mirisi Laugh Often i Live Without Regrets bit će dostupni tijekom ljeta ove godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.