Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nova Kozmo robna marka

18 slatkih, mirisnih i korisnih artikala.

Kozmo je predstavio svoju privatnu robnu marku naziva Kozmo. Linija se sastoji od 18 različitih artikala – proizvoda za njegu lica i tijela, sredstava za pranje i čišćenje, omekšivača, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeća, lučica i čokoladnih pralina. Asortiman će se s vremenom dodatno proširiti novim kategorijama proizvoda.

"Posebnost i glavna komparativna prednost Kozmo robne marke je suradnja s nizom malih manufaktura i obiteljskih obrta, koji će nam omogućiti kvalitetan i kontroliran proizvod", izjavio je Krešimir Profaca, član uprave Kozma.

Proizvodi i cijene

Za mirisno rublje Kozmo je u asortiman nove robne marke uključio dva omekšivača za rublje – Ljetni maestral i Proljetno jutro po cijeni od 10,99 kn, dok su deterdženti za pranje suđa s mirisom jabuke i limuna 5,99 kn.Linija sadrži brojne proizvode za njegu tijela. Tako je primjerice maska za lice sa zelenom glinom i maslinom 19,99 kn, a balzam za usne s medom i propolisom za ispucalu, nadraženu i osjetljivu kožu je 14,99 kn.Kozmo univerzalna zaštitna mast za prirodnu njegu kože lica i tijela od 50 ml je 19,99 kn, a hidratantna krema za lice i tijelo, također od 50 ml je 21,99 kn.Za ugodan dom prikladne su nove Kozmo mirisne svijeće na bazi lavande, grožđa i bakinog kolača. Cijena jednog komada je 19,99 kn, dok je paket mirisnih lučica s već navedenim mirisima – 9,99 kn.Za kraj je Kozmo pripremio nešto slatko, četiri vrste pralina – Čokoladne praline s okusom rakije šljivovice, Čokoladni tartufi s okusom lavande, Čokoladne praline s okusom vina Traminac, Čokoladne pločice s orašastim plodovima i miks okusa raznih pralina. Slatki paketić od 50g je 14,99, dok je 100 g 27,99 kn.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Prvi hrvatski luksuzni brend svijeća Moel ponovno donosi svoje poznate autentične i tople božićne mirise, ali uz to ove godine su tu po prvi...

Moj dom

Moel je pokrenuo svoju priču s ciljem da u domove donese novu razinu zadovoljstva i ugode.

Moj dom

Postoji onaj prekrasan trenutak kad nam netko zamiriše u prolazu ili u našoj svakodnevnoj okolini, a znamo da se ne radi o parfemu jer...

Moj dom

Stara provansalska legenda vodi nas u neka davna, bajkovita vremena kad su mještani podno francuske planine Mont Ventoux sanjali i priželjkivali magični, bijeli Božić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.