Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Nova Lady Gaga

Naslovnica novog albuma slavne pjevačice djelo je Jeffa Koonsa

Za svoj četvrti studijski album Lady Gaga priprema nešto posve drugačije. Naslovnica albuma ‘ARTPOP’, u kojem će njezini obožavatelji moći uživati 11. studenog, djelo je legendarnog umjetnika Jeffa Koonsa.  Osim promocije na društvenim mrežama ekstravagantna pjevačica, predstavljanje svog albuma želi napraviti kao multimedijalni event ili festival u kojemu će sudjelovati svjetske zvijezde suvremene umjetnosti.

Posljednjih desetak dana Lady Gaga okrenula je društvene mreže, kao i obično, u svoju korist. Isto tako prošli je ponedjeljak umjetničko djelo na naslovnici svog novog albuma, dio po dio, otkrila svojim obožavateljima na digitalnim ekranima u 18 velikih gradova diljem svijeta. Dio po dio koristeći lozinku #iHeartARTPOP njezina su je ‘čudovišta’ mogla otkriti i na njezinom Twitter profilu.

lady gaga3Centar spomenute naslovnice čini Koonsova skulptura Lady Gage koja će biti izložena dan prije izlaska albuma na takozvanom artRAVE-u, događanju na kojemu će biti prikazana nova djela poznatih umjetnika – Jeffa Koonsa, Marine Abramovic, Roberta Wilsona i redatelja/fotografa Ineza & Vinoodha koji su zaslužni za njezin posljednji video uradak ‘Applause’, kako bi pokazali da se umjetnik nalazi u srcu društva.

lady gaga2‘Činjenica da je Jeff stvorio nešto za ARTPOP, ostvarenje je mog sna i za mene vrlo emocionalno iskustvo. Darovao mi je najveći mogući dar i vrlo sam uzbuđena što ga mogu podijeliti s vama.’, rekla je Lady Gaga svojim obožavateljima kojima je na stranici littlemonsters.com poručila kako će ARTPOP biti multimedijalno iskustvo prisutno u različitim oblicima.

Stoga ih je pozvala da se u njega svi uključe pomoću mobilne aplikacije koje je stvorio njezin tehnološki tim TechHAUS. Ona će uskoro biti dostupna na iPAD-u, iPhone-u i koja će sadržavati glazbu, razgovore, filmiće za svaku pjesmu, modne novosti i fotografije.

lady gaga1Na aplikaciju će stalno stavljati nove stvari za koje je uveliko, kaže Gaga, inspiriraju upravo njezini obožavateljima s kojima 24 sata dnevno izmjenjuje umjetnička djela, fotografije i videa.

‘Vi ste ARTPOP generacija. Nadam se da ćemo i dalje skupa rasti i biti povezani putem vaše kreativnosti. Voli vas Gaga.’, poručila je slavna pjevačica svojim vjernim fanovima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Istaknuto

Lady Gaga je jedna od onih koji se zahvaljuju što im je utrla put za uspon objašnjavajući kako je Amy olakšala put nekonvencionalnim ženama...

Moda

Seksi, zabavno i zanimljivo

Celebrity

Marketinški trik ili tek puka zabava?

Celebrity

Ekstravagantna pjevačica izaziva probleme u Dubaiju

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.