Nova Modiana u Splitu

Splitska modna scena bogatija je za još jedno IT shopping mjesto. Multibrand prodavaonica Modiana otvorila je svoju drugu splitsku adresu u City Centru One Split. Na otvorenju se okupilo mnoštvo poznatih Splićana, između ostalih i Duško Mucalo, Antonia Dora Pleško, Ana Čagalj, Neda Makjanić Kunić, Nataša Bebić, Danijela Alavanja i Antonio Franić.

Tokom svečanog otvorenja održana je modna revija koju su nosile poznate manekenke Rafaela Franić, Nikolina Rak, Marinka Pervan i Monika Hržin, a program je vodila voditeljica Rajana Radosavljev.

Svi istinski modni zaljubljenici od sada mogu uživati u bogatoj ponudi ženske i muške odjeće iz kolekcija svjetski poznatih brandova kao što su Missoni, Guess, Roccobarocco, Bandolera, Betty Barclay, Mexx, Caractere i mnogih drugih.

Nova prodavaonica Modiane prostire se na više od tisuću kvadrata luksuzno opremljenog prodajnog prostora. U biranom okruženju renomiranih modnih marki te uz ljubazno i stručno osoblje i najzahtjevniji kupci zadovoljiti će svoje modne maštarije. Bilo da žele kupiti najtrendi sezonski artikl ili klasični komad koji će trajati godinama, Modiana je odlično mjesto izbora.