Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nova Pradina kolekcija naočala

Sofisticirana muška kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala.

Prada je oduvijek bila sinonim za stil i brand koji često predviđa i diktira estetske standarde na različitim područjima. Pradin temelj je kvaliteta koja je oduvijek bila spoj inovativnog pristupa i snažne tradicije. Metoda je to koja se primjenjuje u svim fazama proizvodnog procesa, od dizajna do izbora materijala, proizvodnje do prodaje, od oglašavanja do komunikacijskih strategija. Isti kreativni proces koristi se i za kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala, za koje Prada konstantno razvija eksperimentalne oblike i koristi nekonvencionalne komunikacijske strategije.

Iza nove Pradine ženske i muške kolekcije naočala stoje snažni identitet i karakter. Zaigranih silueta okvira, od okruglih, mačkastih, pa do kvadratnih oblika, ženska kolekcija je must-have za ovu sezonu. Kod svih su modela prednjice i ručkice naočala rezultat eksperimentiranja s debljinom materijala, ukrašene novim temama i logotipima, a sve kao rezultat studije kojoj je cilj stvoriti nove ikone stila. Muška kolekcija izražena je kroz sofisticirane i uravnotežene detalje i nenametljivi, povremeno i klasični stil.

Dioptrijske naočale
Model minimalističkog chic stila, produžene prednjice i trokutastih ručkica. Dostupan u zlatnoj, crnoj, tamnocrvenoj, plavoj i boji slonovače.


Dosegnuvši kultni status proteklih godina, ovaj je model dobio i svoju verziju dioptrijskih okvira. Dostupan je u klasičnim bojama kao što su crna, boja slonovače i kornjačevina, ali i plavoj, kristalnoj i Camel boji.Pradina interpretacija stila 50-ih, avangardnog stila i elegancije. Paleta boja uključuje crnu, kornjačevinu, slonovaču, lila i boju leda.Nenametljiva elegancija ovog karakterističnog modela vuče inspiraciju iz minimalističkog avangardnog stila 90-ih godina. Pradin logotip, naslijeđen iz prošlosti ove milanske modne kuće, priziva vječitu jednostavnost ovoga branda.


Ovalna silueta i uglađeni, lagani dizajn stvaraju novi trend. Model dolazi u klasičnoj crnoj boji i uzorku kornjačevine, ali i dodatnim kombinacijama smeđe/ljubičaste, plave/svijetloplave te boje ribizle/boje meda.Klasični i mladenački dizajn kvadratnih okvira koji dolaze u crnoj, kornjačevini te blijedosmeđoj i Denim boji.

Sunčane naočaleJednostavni okvir bez rubova te lagane forme, ovaj model je ambasador Pradinog minimalističkog stila. Crna, siva, smeđa i boja svijetlog zlata korištene su za bazu ovog modela.


Ovaj kvadratni elegantni model širokih ručkica dolazi u sljedećim kombinacijama boja: kornjačevina/slonovača, crna/maskirno siva, bež/boja leda i kornjačevina/svijetloplava.


Minimalistički chic model hrabrog i privlačnog izgleda. Crna i kornjačevina su osnovne boje, uz dodatak boje leda s raznim opcijama boje leća.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.