Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nova Zara u centru grada

Shoppingirajte na zagrebačkoj špici jer popularna moda je u Ilici.

Prije tri tjedna otvorena je nova trgovina španjolske tvrtke Inditex – Zara u samom centru Zagreba, točnije na adresi Ilica 30, gdje je jednom stajala poznata knjižara Mladost.Trgovina izgleda luksuzno i profinjeno te na tri kata možete vidjeti sve što nudi popularni brand za nadolazeću sezonu. U prizemlju je Zara Basic – kolekcija za žene, koja za proljeće i ljeto nudi šarenilo boja, bijele haljine te prugaste i točkaste odjevne komade.Također veselih i živih nijansi je TRF kolekcija za mlade te dječji asortiman koji se nalazi na prvom katu. Muškarci u Zara odjevnim rješenjima mogu uživati na drugom katu trgovine.

Cijene su i dalje standardne – primjerice haljine su 299 kuna, hlače 249 kuna, dok pamučne majice zanimljivih ljetnih uzoraka možete pronaći po 99 kuna. Cijene cipela se kreću oko 200 kuna za balerinke i sandale dok su cipele na petu od 300 do 400 kuna.Iako u novu Zaru još nije stigla sva roba koju možete pronaći u Avenue Mall i Westgate Zara trgovinama, uz šetnju gradom preporučamo vam da škicnete novo modno mjesto u gradu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

U suradnji sa SelectBox poklon paketima letjeli smo iznad metropole. Novi partner osim Zagreba pruža letove diljem Lijepe naše, tako da požuri i pokloni...

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.