Nova Ženska priča na temu: Rad na sebi

Za sve željne zanimljivih i inspirativnih priča na temu osobnog razvoja sprema se peta ovogodišnja „Ženska priča“ u klubu Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak 15. svibnja ugostit će poznatu psihologinju Majdu Rijavec, televizijsku voditeljicu Tončicu Čeljusku, te majku i kćerku koje su prave stručnjakinje na području yoge, Suzanu Škugor Friganović i Petru Bianco.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Na novoj Ženskoj priči voditeljica će ugostiti prave znalce na temu osobnog razvoja. Razgovarat će se o metodama rada na sebi, od psihoterapije, hipnoterapije, autogenog treninga te life coachinga koji je sve popularniji u Hrvatskoj. Sugovornice će svakako dotaći temu “self help” literature, a bit će zanimljivo poslušati i savjete kako se nositi s traumama, problemima i stresnim situacijama koje su postale svakodnevica.

Govorit će se i o razlikama između psiholoških i duhovnih pristupa, svim blagodatima jogijske tradicije i važnosti njegovanja unutarnjeg mira i povezanosti sa samim sobom.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018 godine.