Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Nova Ženska priča na temu: Rad na sebi

Za sve željne zanimljivih i inspirativnih priča na temu osobnog razvoja sprema se peta ovogodišnja „Ženska priča“ u klubu Sax!

Za sve željne zanimljivih i inspirativnih priča na temu osobnog razvoja sprema se peta ovogodišnja „Ženska priča“ u klubu Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak 15. svibnja ugostit će poznatu psihologinju Majdu Rijavec, televizijsku voditeljicu Tončicu Čeljusku, te majku i kćerku koje su prave stručnjakinje na području yoge, Suzanu Škugor Friganović i Petru Bianco.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Na novoj Ženskoj priči voditeljica će ugostiti prave znalce na temu osobnog razvoja. Razgovarat će se o metodama rada na sebi, od psihoterapije, hipnoterapije, autogenog treninga te life coachinga koji je sve popularniji u Hrvatskoj. Sugovornice će svakako dotaći temu “self help” literature, a bit će zanimljivo poslušati i savjete kako se nositi s traumama, problemima i stresnim situacijama koje su postale svakodnevica.

Govorit će se i o razlikama između psiholoških i duhovnih pristupa, svim blagodatima jogijske tradicije i važnosti njegovanja unutarnjeg mira i povezanosti sa samim sobom.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018 godine.

Više

Zanimljivosti

Ovogodišnja, druga po redu, Ženska priča sinoć je rasprodala Sax! Iako inače prevladava ženska publika, ovog puta to nije bio slučaj.

Zanimljivosti

U novoj sezoni Ženske priče Marijana Perinić u SAX!-u je ugostila svoje prve ovogodišnje goste. Tema prve epizode u novoj godini bila je „Na...

Putovanja

Putovanja su puno više od istraživanja prekrasnih mjesta i upoznavanja s lokalnim kulturama i običajima. To su prave prilike za osobni razvoj koji nadilazi...

Zanimljivosti

Sinoć je voditeljica, komičarka i spisateljica, Marijana Perinić, u trećoj ovosezonskoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča na temu Živi svoju istinu, ugostila psihologinju Maju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.