Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Nove delicije iz Gavrilovića za prave gurmane

Nove delicije iz Gavrilovića za bogat blagdanski stol.

Praznici nam stižu, gosti se nižu… A stol uvijek mora biti pun! Tako je to i kod Gavrilovića. Za svoj 325 rođendan Gavrilović je odlučio proširiti asortiman i svojim potrošačima ponuditi tri nova trajna proizvoda. Nove delicije iz Gavrilovića za bogat blagdanski stol!

Ljubitelji mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama – Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki i Goveđoj kobasici.

page

Di Giusto Milanska salama, kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame iste vrste.

Kulenova seka, jedan od omiljenijih tradicionalnih zalogaja u Hrvatskoj, u Gavrilovićevoj izvedbi sadrži samo birano, visokokvalitetno svinjsko meso i najkvalitetniju začinsku crvenu papriku.

Goveđa kobasica se priprema od visokokvalitetnog, pomno biranoga, goveđeg mesa koje, obogaćeno prirodnim začinima, čini okus koji će na prvu osvojiti prave gurmane.

Sve tri nove salame, kao i ostale Gavrilovićeve trajne delikatese, hladno su dimljene na bukvinu drvetu. Posebno valja istaknuti da ne sadrže gluten i soju, čime Gavrilović prati trendove zdravih prehrambenih navika potrošača i nudi im samo najbolje.

Ne propustite

Gastronomija

Za početak sitni zalogajčići, finger food na slavonski način, još ukusniji ako su od crne slavonske svinje fajferice.

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.