Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Nove hrvatske Kozmo čarape

Kvalitetne višenamjenske čarape za sve prigode.

U prvim danima 2013. godine najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavlja nove hrvatske proizvode – liniju čarapa za žene i muškarce. Uspješna suradnja s tvornicom čarapa Jadran se nastavlja i predstavljene su nove ženske najlonke od 40 den-a, te po prvi puta i muške čarape. Kvalitetni hrvatski proizvodi po iznimno popularnim cijenama zagrijati će sve u ovim hladnim zimskim danima, a njihov izgled i kvaliteta daju ima epitet višenamjenskih čarapa za sve prigode.

Zaštitno lice drogerije Kozmo, hrvatska manekenka Anita Dujić oduševljena novim najlonkama je izjavila: ''Kozmo čarape obavezan su dio moje garderobe. Kvalitetom i izgledom zadovoljavaju sve moje potrebe, a moje mišljenje dijele i brojne kolegice koje su oduševljene novim crnim najlonkama koje su posebno nosive u ovo zimsko vrijeme.''Mladi sportski trener Marijo Anić Kremić novo je zaštitno lice drogerije Kozmo, a prve muške Kozmo čarape koristit će svakodnevno i dodaje: ''Čarape su kvalitetne, tople, a opet prozračne. Odlične su za sve svakodnevne obaveze, a njihova kvaliteta dopušta i nošenje prilikom sportskih aktivnosti što mi je posebno drago.''Najveća hrvatska drogerija Kozmo nastavila je s kreiranjem i predstavljanjem novih proizvoda vlastite privatne marke. Sve je veći broj zadovoljnih kupaca koji su se upravo odlučili za asortiman Kozmo privatne marke te na taj način podržali originalni hrvatski proizvod te gospodarski rast Hrvatske.

Osim čarapa, Kozmo je nedavno predstavio i dva proizvoda za njegu kože, Kozmo zaštitnu kremu za ruke s lavandom i maslinom te Kozmo hranjivo mlijeko za tijelo s maslinom.Cijena novih najlonki 40 den-a je 19,99 kn i čarapa 9,99 kn. Ženske najlonke su već u ponudi u svim Kozmo drogerijama, a muške stižu 20. siječnja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

"Apres-ski" obuća je obuća koja se nosi nakon skijanja, kada jedva čekamo skinuti pancerice i obući nešto mekano i toplo.

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Trendovi

Nordin se prije gotovo 50 godina na jednoj od svojih nebrojenih pustolovina smrznuo do srži.

Advertisement