Nove Noelle četkice hit koji će osvojiti sve šminkerice

Pravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca može postići svatko i to zahvaljujući brandu Noelle. Svaka ljubiteljica šminke zna da su za savršen izgled potrebni odgovarajući kistovi, a u tvornici vrhunskih make-up četki i kistova stvorena su čak dva nova seta za šminkanje.

Set četki u samostojećem etuiju i komplet od 3 spužvice za nanošenje pudera od sad su postali dio Noelle proizvoda koji su se na hrvatskom beauty tržištu već dokazali.

Noelle Beautyblender (1) Noelle etui set (2)

Samostojeći etui, u kojem kistovi ostaju zaštićeni od vlage, prašine i drugih nepoželjnih utjecaja bit će idealan suputnik u kozmetičkoj torbici, ali i dio svake make up police, a u sebi sadrži 10 kistova. Elegantni kistovi u bijelom kožnom pakiranju, osim svojom kvalitetom plijenit će pažnju i vrhunskim dizajnom. Sjenilo, rumenilo, bronzer ili puder u prahu lako se nanose uz pomoć ovog kompleta kistova od vrlo kvalitetne, guste i mekane sintetičke dlake prilagođene svakom tipu kože.

Noelle etui set (4)

Drugi set branda Noelle, koji sadrži 3 make up spužvice za blendanje, hit su proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici. Beautyblenderi su savršeni za nanošenje tekućih pudera, primera, kremastih rumenila ili highlightera, a svojim jedinstvenim oblicima omogućavaju jednak nanos po cijelom licu i besprijekornu podlogu kao bazu svakog dobrog make upa. Stručnjaci naglašavaju kako je za savršen izgled tijekom cijelog dana, osim dobrog pribora, iznimno važno pravilno održavanje i čišćenje istih.

Noelle Beautyblender (4)

Omiljeni kistovi, četkice i spužvice svojim dizajnom i kvalitetom prate najnovije trendove u svijetu make upa, a šarmantnim pakiranjem pokazuju da je i estetika make up pribora bitna. Novi Noelle setovi, kao jamac profesionalnog make upa, dostupni su u svim BIPA trgovinama. Cijena kistova u praktičnom etuiju od eko kože je 149,90 kuna, a komplet od 3 beautyblendera za nanošenje tekuće podloge dostupno je po cijeni od 79,90 kuna.