Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
pobjede
pobjede

Kućni ljubimci

Nove pobjede – spot posvećen napuštenim životinjama

Družeći se sa volonterima i nakon posjeta skloništima za napuštene životinje u više gradova, IFEEL je bio inspiriran napisati pjesmu koja će skrenuti pažnju na napuštene kućne ljubimce, ali i volontere.

Hip hop glazbenik IFEEL svojom glazbom progovara u ime životinja koje ne mogu govoriti za sebe. Cilj mu je izraziti unutarnji život životinja te pridonijeti razotkrivanju i zaustavljanju njihove patnje. “Zlostavljane životinje su poput zlostavljane djece”, ističe IFEEL “One osjećaju bol. One plaču. Pokazuju zube kad su stjerane u kut i gurnute preko vlastitih granica. One osjećaju, smiju se, vole”.

“Svaki posjet skloništu me čini skromnijim, poniznijim i svjesnijim snage ljubavi i požrtvovnosti. Svaki put nakon susreta sa volonterima, kojih je malo, ali su toliko snažni, vjerujem da možemo živjeti u boljem i ljepšem svijetu. I zato svaki dan idemo u nove pobjede…” kaže IFEEL.

Nove pobjede kao uvod u nacionalnu kampanju

Pjesma Nove pobjede, oda je svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama koje su predstavili mačak Odin i pas Ljubo koji su u međuvremenu pronašli sretan dom.

Ovaj spot je i uvod u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podignuti svijest o važnosti volontiranja i odgovornom postupanju prema životinjama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Sve životinje ravnopravne, samo su neke ravnopravnije!

Dobar posao

Životinje nisu samo prisutne u zoološkim vrtovima, već su i dio poslovnog svijeta.

Istaknuto

Vikend je, samo laganini, bez stresa. Jutro u pidžami, dan u staroj, poderanoj trenirci, večer u kadi i krevetu.

Lonely Boy

Inače sam "dog person", ali odrastao sam u obitelji gdje su prve asocijacije na pse bile: briga, govno, dlake, smrad

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.