Novi album Adele zvat će se ’25’?

Nakon ogromnog uspjeha njezinog albuma ‘21’, Adele je fotografijom na Twitteru ‘bacila bubu u uho’ obožavateljima kako će se dugoočekivani treći album zvati ’25.

Dobitnica Grammyja koja danas, 5. svibnja, slavi 26. rođendan nastavlja trend vezan uz nazive svojih albuma. Nakon albuma‘19’ i ‘21’ koji su dobili ime po godinama u kojima ih je stvarala, na red dolazi i ‘25’.

Još u siječnju njezin je menadžer potvrdio kako će Adelin treći album biti objavljen ove godine, a sada je i sama pjevačica potvrdila spomenutu informaciju fotografijom koju je jučer navečer stavila na svoj Twitter profil i napisala ‘Doviđenja 25….vidimo se kasnije ove godine.’

adele twitterProšli album ‘21’ obilježen je intimnim, iskrenim pjesmama o ljubavi i prekidu veze poput hitova ‘Rolling In The Deep’ i ‘Someone Like You’, no sudeći po slijedu događaja u privatnom životu poznate pjevačice, ovaj album bit će veselijeg tona.

Album ‘21’ od svog je izlaska zasjao na prvom mjestu glazbenih top lista više od 26 zemalja diljem svijeta, a priskrbio joj je čak osam Grammyja i jednog Oscara, a princ Charles prošle joj je godine uručio i Orden britanskog carstva.

Od izlaska prošlog albuma Adele je postala i majka sinčića Angela u listopadu 2012., a dalje je u sretnoj vezi s njegovim ocem, Simonom Koneckim, s kojim je prvi put u javnosti viđena u siječnju 2012.