Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Treći album grupe „Buđenje“, optimističnog naziva „Nije nesreća“ donosi četrnaest pjesama. Izdao ga je Aquarius Recordsa, a u trgovinama se može nabaviti po 89 kuna. Ustvari, dobijete tri komada, dok se preko interneta može nabaviti po cijeni od 80,52 kuna. <br />

Kultura

Novi album “Nije nesreća”

Treći album grupe „Buđenje“, optimističnog naziva „Nije nesreća“ donosi četrnaest pjesama. Izdao ga je Aquarius Recordsa, a u trgovinama se može nabaviti po 89 kuna. Ustvari, dobijete tri komada, dok se preko interneta može nabaviti po cijeni od 80,52 kuna.

Kupci novog albuma grupe "Buđenje" po cijeni jednog albuma dobijaju čak tri primjerka:
  • za kućnu uporabu
  • za slušanje u automobilu
  • za prijatelja (mislili su i na njih)
Nakon albuma ”Lipo vrime” i ”Kosti i tilo”, novi album se vraća sa snažnijim, zrelijim i novim zvukom. Uz pomoć pridruženog člana i producenta Igora Ivanovića te brojnih suradnika, „Buđenje“ je na ovom albumu dalo sve od sebe i donijelo energiju koju ćete osjetiti već na prvoj pjesmi.

Pjesma ”Nije nesreća”, najavni je singl s istoimenog albuma. Uz moderan zvuk, čvrst ritam i sjajnu produkciju koja prati cijeli album, ona donosi i gitaristički potpis Marijana Brkića – BRK-a koji je pjesmi dao rokerski šarm.

Na albumu gostuju i Mario Huljev, Husein Hasanefendić- Hus, Lea Mijatović i Tony Cetinski.

Sve pjesme na albumu, osim Husovog ”Monopola na tugu” autorski potpisuje pjevač Darko Bakić, a svirački doprinose članovi benda uz brojne goste Dalibora Dadu Marinkovića – aktualnog Gibonnijevog bubnjara, te Marka Vojvodića – gitaristu benda Živa legenda i Tonyja Cetinskog.

Za pjesmu ”Nisi loša” snimljen je i video spot u režiji Darka Drinovca, koji potpisuje spotove za većinu pjesama grupe Buđenje.

Trinaesto mjesto na albumu rezervirano je za pjesmu ”Nije lako” feat. BRK, za koju je Darko napisao tekst na BRK-ovom albumu ”Bolji svijet”, na kojem ju izvodi Dado Topić. Pjesma se Darku i BRK-u toliko svidjela da su je odlučili zajednički predstaviti u akustičnom aranžmanu upravo na ovom albumu.

„Balada k’o i druge“ nježna je balada koju su u ”sobnoj verziji” odsvirali i otpjevali Darko i gitarist Buđenja Mario Luketa, a tekst potpisuje mladi autor pod pseudonimom Arlina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Advertisement