Novi brandovi i popusti u Arena Centru

Otvoren je jedan od najmodernijih zabavno trgovačkih kompleksa u Zagrebu – Arena Centar. Na 60.000 metara kvadratnih prostora u ponudi je oko 200 manjih i srednjih trgovina, veliki InterSpar, multiplex Cinestar, kafići i Skybowling s uslugama kuglanja i biljara.

Cinestar multiplex se otvara u prosincu kada će Hrvatima biti predstavljen i luksuzni doživljaj gledanja filmova – Imax kino. Posebnost ove kino dvorane je u tom što je ekran puno veći, dva su projektora, a slika i zvuk su nevjerojatno čisti. Od deset dvorana Cinestara u Arena Centru dvije će biti Gold Class dvorane s ukupnim kapacitetom od 1712 sjedala. Posjetitelji u Gold Glass dvoranama sjedit će na posebno mekanim i udobnim foteljama za dvoje, a ispred njih će biti i stol na kojeg mogu naručivati hranu i piće.

Novi brandovi

Razni popularni brandovi našli su svoje mjesto u novom centru takozvane "četvrte generacije". Kao dio grupacije Iris moda tu su već poznate marke poput Manga, Persone, Marelle, Okaidija, Palmersa, Accessorizea, ali i novi britanski brand Monsoon. To je high street brand izrazito popularan u Velikoj Britaniji, a u Hrvatskoj je prisutan po prvi puta. Prepoznatljiv je po printevima, puf rukavima i sjajnim detaljima. Cijene Monsoon haljina su oko 1.000 kuna, dok je primjerice pink vesta s perlama – 450 kuna.

Od novih brandova ističemo GAP  u kojem do ponedjeljka 8. studenog traje popust od 20% na jeans artikle za djecu, žene i muškarce. Osim već poznate Zare, prvi puta u regiji otvorena je Zara Home. U njoj ćete pronaći sve korisne, a i luksuzne stvari za kuću.

Također po prvi puta u Hrvatskoj otvorena je trgovina – monobrand Hello Kitty, naziva Sanrio, što je ime japanskih proizvođača ove najpopularnije mačkice na svijetu. Hello Kitty odjeća, torbe, oprema za školu, igračke samo su neke od zanimljivih stvarčica u novootvorenoj trgovini.

Mađarski brand Jeans Club je također izabrao Arenu Centar kao lokaciju za prvu trgovinu u Hrvatskoj. U ponudi su razni odjevni predmeti od trapera, a do nedjelje traje i popust od 30% na cijeli asortiman.

Gdje su popusti u tjednu otvorenja?

Ostali popusti u sklopu otvorenja su 20% u Funky Fishu, Profilu i Marx & Spenceru, u X- nationu 30%, a u Optici Fresh je 90% popusta na pregled i sve naočale brandova: Gucci, Armani, Tommy Hilfiger, Prada, Hugo Boss, Police, Vogue i Ray Ban. Akcije traju do ponedjeljka.

Na proljeće u Arena Centar stiže i dugo iščekivani švedski brand H&M, Sportinina multibrand trgovina XYZ u kojoj će mjesto naći ekskluzivne marke, a neke od njih su: Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, 1881 Cerruti, D&G Dolce Gabbana, Escada, Emilio Pucci, GF Ferre, Galliano, Givenchy, Hugo Boss, K Karl Lagerfeld, Marc Cain, Polo Ralph Lauren, VJC Versace i mnogi drugi.

Ostali brandovi u Arena Centru
Bata, Tamaris, Orsay, Tally Weil, Tom Tailor, Esprit, G-star, Butlers, Parfois, Six, Yamamay, Sephora, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Intersport i Elipso.

Osim popust u sklopu Arena Centra odvijaju se nagradne igre te različiti zabavni i glazbeni programi. Tako je danas, 5. studenog u 17 sati na programu koncert Maxa Jurčića, sljedeći dan u 17 sati nastupa vokalna grupa Lado, a do nedjelje su razne radionice poput hokeja (6.11 – od 76 do 18h), mačevanja (6.11 – od 16 do 20h) i baloon radionica (svaki dan do 10 do 21h).