Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Novi edukacijski centri učilišta Profokus

Pučko otvoreno učilište Profokus otvara nove edukacijske centre u Vukovaru i Zadru.

Cilj Učilišta je približiti se polaznicima i pomoći im u ostvarenju ciljeva u stjecanju novih specifičnih zanimanja u modi, frizerstvu, vizažizmu i dizajnu. Učilište Profokus već dugi niz godina pruža mogućnosti obrazovanja za modni dizajn, kostimografiju, modnog stilistu, frizera-stilistu, vizažistu, dizajn interijera, dizajn vrtova i pejzažne arhitekture i fitoaromaterapiju.

Edukacijski centar za frizere-stiliste i vizažiste oformljen je u Vukovaru , Stjepana Radića 37 u sklopu salona Royal-Vukovar.

Igor Miškulin, kreativni i nagrađivani frizer mlađe generacije koji je svoje obrazovanje završio i usavršio u Beču postavljen je za glavnog edukatora i mentora klase novih frizera-stilista.
Specifičnosti programa frizera-stilista i vizažista, prenose se i u Edukacijski centar Vukovar s velikim brojem predavača iz Zagreba. Učilištu je želja približiti obrazovanje svim budućim korisnicima kako bi mogli neometano nastaviti obrazovanje uz rad.

Stručnim obrazovanjem postanite dio tima uspješnih polaznika učilišta Profokus za sve informacije nazovite tajništvo Učilišta ili informacije potražite na www.profokus.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Vukovar ima novo mjesto! U palači obitelji Paunović s kraja 19. stoljeća, u središtu barokne jezgre - inače zaštićene kulturno-povijesne cjeline - otvoren je...

Celebrity

Zadarska dvorana Krešimira Ćosića, sinoć je odzvanjala popularnim stihovima pjesama mlade Domenice, koja je i više nego odlično zagrijala publiku uoči nastupa svjetske pop...

Predstavljamo

Grandiozna Super turneja Pet Shop Boysa dolazi u subotu 12. kolovoza u Zadar na jedino hrvatsko i regionalno izdanje.

Gastronomija

Proteinska pizza postala je stvarnost u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.