Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Novi i muzikalniji MTV

Glazbena televizija sve bliže hrvatskom tržištu.

 MTV se vraća glazbi. Ova dinamična glazbena kuća ponovo osvježava program i izgled na području Hrvatske, Slovenije, Srbije i diljem regije.

– Promjena je u tom što će sva grafika i reklame biti na hrvatskom jeziku, a ne na slovenskom kao prije. Također će se naglasak staviti na glazbu, neće više biti toliko reality showova, – rekao je glavni o odgovorni urednik Ninoslav Jovanović.

Uz najsuvremeniju tehnologiju, MTV je lansirao zasebna emitiranja u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, što poboljšava marketing i približava se gledatelju.

MTV će tako u novoj shemi emitirati spotove iz svake države u regiji, pružajući mladim umjetnicima predstavljanje njihove glazbe, kako u sklopu njihove države tako i dalje.

Album „Vrijeme je“ dolazi na hrvatsko tržište

Tako su na zagrebačkom predstavljanju MTV-a u Piranha baru na zagrebačkom Jarunu došli BiH predstavnici na Eurosongu, grupa Regina. Njihova pjesma „Bistra voda“ do samog kraja bila je favorit, da bi ipak završili na devetom mjestu.

– Došli smo tu jer ovih dana objavljujemo album „Vrijeme je“ za hrvatsko tržište. Nadamo se, da će biti dobro prihvaćen. Nakon promocije od mjesec dva, održat ćemo koncerte i u Hrvatskoj, rekao je gitarist benda i autor pjesme „Bistra voda“Aleksandar Čović.

Osim članova grupe „Regina“ na predstavljanju su bile hrvatske pjevačke zvijezde poput Ivane Kindl, Marije Husar, grupe Connect i drugih.

Zabave na Zrču!


Svi su izrazili zadovoljstvo što ova dinamična, kreativna i glazbena televizija ponovo postaje ono što je nekad bila, naglašava se "M" u imenu MTV, što znači više glazbe.

– Ipak nećemo u potpunosti zanemariti domaću produkciju te će se raditi na lokalno produciranim emisijama i dinamičnim internetskim stranicama „MOJ MTV“ za svaku državu u regiji, – rekao je Jovanović.

Pod sloganom „Nova brija, moj MTV“ u ljetno vrijeme održavat će se i zabave u klubu Papaya na plaži Zrče. Pridružite se veseloj glazbenoj briji u vruće ljeto.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Video box 1

Ne radite to životinjama, ne radite to nikome

Celebrity

Provokativna zvijezda osvojila MTV-jevu nagradu za ‘Wrecking Ball’

Predstavljamo

Kozmetika koja sadrži više od 98% prirodnih sastojaka

Događanja

Mlada pjevačica gola u spotu za pjesmu Wrecking Ball

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.