Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Novi Miele aparat za kavu

Započnite svoj dan uz okus najkvaitetnije kave iz luksuznog kuhinjskog aparata.

Miele je predstavio novi luksuzni aparat za kavu CM5100. Uz zavodljiv dizajn koji se pojavljuje u crnoj i nježnoj bijeloj boji, ovaj uređaj nudi mogućnost programiranja parametara putem kojih se mogu zadovoljiti individualne potrebe korisnika.

To uključuje odabir veličine mljevenja zrna, količine kave i temperature vode po šalici napitka. Uz ovaj aparat nećete se morati brinuti jer vas sam obavještava o potrebama nadopune kave i vode ili pražnjenju posude za talog kave i podloška za prolivenu tekućinu.Praktičan zaslon za navođenje korisnika olakšat će odabir između četiri različite vrste napitaka: espreso, kava, dupli espreso ili dupla kava. Ovaj samostojeći aparat za kavu koristi pritisak od 15 bara a na gornjoj strani ima i grijač šalica kako bi vaša kava bila ukusno topla u svakom trenutku. Prednja strana aparata izrađena je od nehrđajućeg čelika, a centralni izlaz je podesiv po visini kako bi se prilagodio svakoj šalici.

Aparat možete pronaći po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.990 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Gastronomija

Ritual ispijanja i uživanja u kavi ostaje prisutan neovisno o godišnjem dobu.

Gastronomija

Priča o Jamaica Blue Mountain kavi počela je 1728. godine, kad je tadašnji guverner Jamajke, Nicholas Lawes, donio više mladih stabala 100% arabike i...

Gastronomija

Jedan gutljaj iz plastične čaše – i znate da pijete više od čaja. Iako čaša izgleda stabilno, ona to nije.

Zanimljivosti

U suradnji s Institutom Jane Goodall Julius Meinl pomaže pošumljavanju Tanzanije; jedno stablo apsorbirat će 60 kilograma ugljika u sljedećih deset godina.

Advertisement