Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Novi modni web portal

Dizajnerica Nives Stepinac-Grgurić pokrenula Marla-design.com.

Vlasnica hrvatskog branda "Marla" Nives Stepinac-Grgurić pokrenula je novi portal za modu, design, styling, a adresa mu je: www.marla-design.com. portal će promovirati njezin brand utemeljen prije tri godine, ali i pratiti aktualne modne trendove u nas i u svijetu. Otvorenosti i kritičnosti neće nedostajati sudeći po prvim člancima, ali i po činjenici da je pokretačica već nadaleko poznata blogerica, a "Marla" je sinonim za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.

Nakon diplome na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji. Osim odjeće, poznat je njezin nakit i modni dodaci rađeni unikatno. Na njezinoj novoj internetskoj stranici tako možemo pročitati kako joj se tek tu uspio smiriti njezin nemirni stvaralački duh.

Osim korištenjem interneta, predstavlja se i samostalnim izložbama te promocijama koje su najčešće na prodajnim mjestima kako bi ostvarila prisniji kontakt s publikom i lakše odgovorila na njihove potrebe i želje. Do 2009. godine na tržištu su predstavljene četiri sezonske kolekcije odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova, ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima.

Kolekcije su popraćene prigodnim modnim dodacima – nakitom, remenjem, torbama, vezenim stolama i oslikanim šalovima.http://www.marla-design.com/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Dizajn

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Zanimljivosti

K A J A, nova kolekcija nakita brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, intimna je priča Vesne Zadro o nasljeđu i korijenima, priča koja se vješto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.