Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Novi modni web portal

Dizajnerica Nives Stepinac-Grgurić pokrenula Marla-design.com.

Vlasnica hrvatskog branda "Marla" Nives Stepinac-Grgurić pokrenula je novi portal za modu, design, styling, a adresa mu je: www.marla-design.com. portal će promovirati njezin brand utemeljen prije tri godine, ali i pratiti aktualne modne trendove u nas i u svijetu. Otvorenosti i kritičnosti neće nedostajati sudeći po prvim člancima, ali i po činjenici da je pokretačica već nadaleko poznata blogerica, a "Marla" je sinonim za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.

Nakon diplome na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji. Osim odjeće, poznat je njezin nakit i modni dodaci rađeni unikatno. Na njezinoj novoj internetskoj stranici tako možemo pročitati kako joj se tek tu uspio smiriti njezin nemirni stvaralački duh.

Osim korištenjem interneta, predstavlja se i samostalnim izložbama te promocijama koje su najčešće na prodajnim mjestima kako bi ostvarila prisniji kontakt s publikom i lakše odgovorila na njihove potrebe i želje. Do 2009. godine na tržištu su predstavljene četiri sezonske kolekcije odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova, ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima.

Kolekcije su popraćene prigodnim modnim dodacima – nakitom, remenjem, torbama, vezenim stolama i oslikanim šalovima.http://www.marla-design.com/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Trendovi

Black Friday je u Argentumu krenuo i očekuju te super popusti do 40%!

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.