Novi modni web portal

Vlasnica hrvatskog branda "Marla" Nives Stepinac-Grgurić pokrenula je novi portal za modu, design, styling, a adresa mu je: www.marla-design.com. portal će promovirati njezin brand utemeljen prije tri godine, ali i pratiti aktualne modne trendove u nas i u svijetu. Otvorenosti i kritičnosti neće nedostajati sudeći po prvim člancima, ali i po činjenici da je pokretačica već nadaleko poznata blogerica, a "Marla" je sinonim za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove.

Nakon diplome na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji. Osim odjeće, poznat je njezin nakit i modni dodaci rađeni unikatno. Na njezinoj novoj internetskoj stranici tako možemo pročitati kako joj se tek tu uspio smiriti njezin nemirni stvaralački duh.

Osim korištenjem interneta, predstavlja se i samostalnim izložbama te promocijama koje su najčešće na prodajnim mjestima kako bi ostvarila prisniji kontakt s publikom i lakše odgovorila na njihove potrebe i želje. Do 2009. godine na tržištu su predstavljene četiri sezonske kolekcije odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova, ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima.

Kolekcije su popraćene prigodnim modnim dodacima – nakitom, remenjem, torbama, vezenim stolama i oslikanim šalovima.

http://www.marla-design.com/