Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Novi oblici Tiffany naočala

Nose se naočale s okvirima i bez, u plavoj, smeđoj i crnoj boji.

Tiffany&Co. dodali su nove elegantne opcije kolekciji Tiffany naočala. Njihove najnovije linije dioptrijskih naočala i naočala za sunce svojim sofisticiranim okvirima interpretiraju dizajn preuzet iz kolekcija nakita kao što su Tiffany Keys i Tiffany Signature.

Dioptrijske naočale s okvirima i bez

Legendarni Tiffany Keys simbol naglašava ovaj elegantni pravokutni model naočala. Okviri su napravljeni od metala zlatne ili srebrne boje s acetatnim ručkicama koje dolaze u smeđoj boji, ljubičastoj kornjačevini ili Tiffany plavoj boji.Dizajn po uzoru na Tiffany Embrace liniju zaručničkog prstenja daje glamur i chic drugim pravokutnim acetatnim okvirima. Naočale su ukrašene svijetlim poliranim mjesečevim kamenom okruženim kristalima, a dostupne boje su crna, kornjačevina i prozirnoljubičasta.Sunčane naočale raznih boja

Tiffany Keys simbol izrađen od 18-karatnog zlata predvodi novu kolekciju stilova pod nazivom Tiffany Simply Spectacular. Elegantni simbol neprimjetno je uklopljen u sjajni okvir od titana. Ekskluzivne, posebno rezane leće, ručno su polirane i dolaze u dvije verzije – gradirana medenosmeđa i gradirana zeleno-siva. Postoji mogućnost ugradnje dioptrijskih leća, a uz naočale dolaze crni kožni etui, tamnoplava torbica i krpica za brisanje.


Kristalima pokriven Tiffany Keys simbol dodatno naglašava ove (pre)velike, pravokutne okvire u crnoj boji, boji kornjačevine ili oceanskoplavoj. Leće su dostupne u sivoj, smeđoj ili gradiranoj sivo-plavoj boji, dok su polarizirane verzije dostupne u gradiranoj zadimljenosivoj i smeđoj boji. Moguća je ugradnja dioptrijskih leća.Tiffany Keys simbol u fokusu je polu-obrubljenog okvira, velikih i okruglih oblika. Naočale su izrađene od metala zlatne ili srebrne boje, s acetatnim ručkicama u crnoj boji, boji kornjačevine ili ružičastoj kornjačevini. Leće su gradirane i mogu biti sive, smeđe i sivo-ljubičaste. Tiffany&Co. logotip ugraviran je na ručkicama.


„X“ kao simbol koji označava Tiffany Signature™ liniju nakita, na ovom je pravokutnom modelu naočala od sjajnog acetata optočen kristalima. Okviri su dostupni u bijeloj, plavoj ili smeđoj boji, a leće u sivoj, sivo-plavoj, smeđoj, zadimljenosivoj te gradirane leće u zadimljenosivoj i smeđoj boji.Inspiracija za ove velike pravokutne naočale od acetata pronađena je u glamuroznoj Tiffany Embrace liniji zaručničkih prstenja. Na ručkicama je smješten svijetli polirani mjesečev kamen, okružen sjajnim kristalima, a dostupne boje su crna, crna s Tiffany plavom bojom ili kornjačevina. Gradirane leće dolaze u sivoj, sivo-plavoj ili smeđoj verziji.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree.

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Trendovi

Vogue pozdravlja sve ljubitelje mode bez obzira što sa svojim stilom žele postići i poziva ih na retro-chic šetnju kroz novu kolekciju naočala s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.