Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Novi Pirellijev kalendar

Za poznati kalendar Kate Moss i Milla Jovovich fotografirane su bez odjeće.

Na prekrasnim lokacijama na otoku Korzika snimljene su fotografije za Pirellijev kalendar za 2012. godinu. Dugo očekivani novi kalendar predstavljen je na ekskluzivnom partiju u New Yorku.

Za Pirrelijeve kalendare svake godine poziraju najljepše žene svijeta. Trinaest modela i glumica za novi kalendar snimio je fotograf Mario Sorrenti.Talijanski proizvođač guma od 1964. godine objavljuje kalendare za koje je angažirao najpoznatije fotografe među kojima su bili Norman Parkinson, Herb Ritts, Richard Avedon, Peter Lindberg i Patrick Demarchelier. Kalendar za 2011. godinu snimio je Karl Lagerfeld, a među muzama mu je bila i glumica Julianne Moore.Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Lara Stone, Joan Smalls, Guinevere van Seenus, Malgosia Bela, Edita Vilkeviciute, Kate Moss, Milla Jovovich, Margareth Madè i Rinko Kikuchi bile su modeli za novi Pirellijev kalendar.Sorrenti je prvi talijanski fotograf koji je angažiran za Pirellijev kalendar. Bivši je dečko supermodela Kate Moss, a nju i glumicu Millu Jovovich poznaje od početka njihovih karijera.Poznat je po nagim fotografijama za modne magazine Vogue i Harper's Bazaar. S Kate Moss snimio je kampanju za Calvin Klein miris Obsession.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

ONI 2022. je  limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu.

Događanja

Tisuće lampica pristiglih iz Francuske postavljeno je na najposebnijoj lokaciji u gradu...

Beauty report

Ekipa Kevin Murphyja smislila je zanimljivu kampanju čijim dijelom možete i vi postati.

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Advertisement