Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Novi Pirellijev kalendar

Za poznati kalendar Kate Moss i Milla Jovovich fotografirane su bez odjeće.

Na prekrasnim lokacijama na otoku Korzika snimljene su fotografije za Pirellijev kalendar za 2012. godinu. Dugo očekivani novi kalendar predstavljen je na ekskluzivnom partiju u New Yorku.

Za Pirrelijeve kalendare svake godine poziraju najljepše žene svijeta. Trinaest modela i glumica za novi kalendar snimio je fotograf Mario Sorrenti.Talijanski proizvođač guma od 1964. godine objavljuje kalendare za koje je angažirao najpoznatije fotografe među kojima su bili Norman Parkinson, Herb Ritts, Richard Avedon, Peter Lindberg i Patrick Demarchelier. Kalendar za 2011. godinu snimio je Karl Lagerfeld, a među muzama mu je bila i glumica Julianne Moore.Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Lara Stone, Joan Smalls, Guinevere van Seenus, Malgosia Bela, Edita Vilkeviciute, Kate Moss, Milla Jovovich, Margareth Madè i Rinko Kikuchi bile su modeli za novi Pirellijev kalendar.Sorrenti je prvi talijanski fotograf koji je angažiran za Pirellijev kalendar. Bivši je dečko supermodela Kate Moss, a nju i glumicu Millu Jovovich poznaje od početka njihovih karijera.Poznat je po nagim fotografijama za modne magazine Vogue i Harper's Bazaar. S Kate Moss snimio je kampanju za Calvin Klein miris Obsession.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Sudionici će se natjecati za impresivne nagrade koje će osigurati National Geographic.

Zanimljivosti

Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Award-a imali rekordan broj prijava pa su oba  proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine...

Zanimljivosti

Volimo pisati o originalnim poklon idejama pa ćemo vam predstavili Vintage planer i kalendar – originalan poklon za bolju organizaciju u nadolazećoj godini!

Zanimljivosti

ONI 2022. je  limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.