Novi program u Aquariusu/A2

"Twisted" je novi program u klubu Aquarius/A2, prvi takve vrste u Zagrebu. Uz poznate hrvatske DJ-e jednom mjesečno dovodit će velika imena svjetske techno/hard techno scene.

Paul Langley na otvorenju

Na velikom otvorenju, u petak 6. veljače, kao zvijezde večeri, nastupit će Paul Langley iz Velike Britanije, vlasnik izdavačke kuće Jackstar i Boris S. iz Njemačke, jedan od najpoznatijih producenata hard techno scene, sa svojim “live act” nastupom.

Osim toga, nastupaju i DJ Zoky, najpoznatiji zagrebački hard techno DJ, ujedno i pokretač “Twisteda”, te Hadji, talentirani mladi DJ , koji će se pobrinuti da plesni podij bude pun cijelu noć. Cijena karte je 60 kuna prije, i 70 kuna poslije ponoći.

– Za „Twisted“ sam se odlučio zbog pomanjkanja kvalitetnih hard techno party-a u Zagrebu. Bilo ih je nekoliko uspješnih do sada ali niti jedan nije prerastao u kvalitetan serijal party-a. Dobio sam povjerenje od vodstva ljudi iz kluba Aquarius/A2, a planovi su da će se jednom mjesečno ugostiti najkvalitetnija imena svjetske hard techno scene. Uvjeren sam da će to zadovoljiti svakog pravog „partijanera“ tako da očekujem izuzetno dobru posjećenost, istaknuo je DJ Zoky.

DJ Zoky je ljubav prema elektronskoj muzici otkrio početkom 90-ih, kada je i sam počeo zalaziti u noćne klubove kao što su Aquarius, Gjuro i Kašina, a svoj prvi nastup imao je 1997. godine na after party-u Aquariusa.

Moćna i energična glazba

– Godinu dana prije mog prvog nastupa nabavio sam ploče, dva stara gramofona i mixetu te „maltretirao“ svoje ukućane glazbom koja je „zavijala“ od jutra do mraka. Skupljanje ploča mi je postala opsesija tako da sam sav novac trošio na kupovinu novih- prisjeća se Zoky svojih početaka.

Na elektronsku glazbu „navukao“ se prvim odlaskom na party, a odmah mu se svidio malo „tvrđi“ zvuk, u počecima – hard core i hard trance, a od 2000. hard techno.

– Hard techno je izrazito moćna, energična i plesna muzika, te najviše odgovara mom karakteru. Zato sam ju toliko i zavolio, kaže DJ Zoky.

Koliko je to energična i plesna muzika najbolje će, uz domaću podršku Zoky-a i Hadji-a, pokazati Paul Langley i Boris S. jer upravo njih dvoje slove kao jedni od najboljih svjetskih hard techno DJ-a.