Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Novi recept donosi još čokoladniji okus i kremastiju teksturu

Uživajte u okusu još kremastije, čokoladnije i nježnije Milka čokolade koju sada možete pronaći na policama prodajnih mjesta širom naše regije!

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolade, Milka, ove jeseni pomiče granice i svojim potrošačima s ponosom predstavlja unaprjeđenu recepturu, osvježeni dizajn pakiranja i novi izgled svojih nježnih kockica. Od prve čokolade napravljene davne 1901. godine, pa sve do danas, brend je ostao vjeran svojoj misiji korištenja kvalitetnih sastojaka, širenju nježnosti ali i osluškivanju potreba i želja svojih potrošača. Upravo u skladu s tim idejama, stvorena je i nova, najnježnija Milka do sada, koja je već dostupna potrošačima u Hrvatskoj i širom Europe.

Uz veći udio kakaa i kakao maslaca, nova receptura poznate čokolade donosi još kremastiju teksturu i čokoladniji okus, za bolji užitak u popularnoj slastici. Osim toga, prepoznatljive kockice Milka čokolade su sada zaobljenije, što dokazano poboljšava doživljaj prilikom konzumacije proizvoda i doprinosi još intenzivnijem osjećaju topljenja čokolade u ustima.

Milka nam ove jeseni donosi još lijepih iznenađenja. Lila, poznata ljubičasta kravica koja je simbol brenda, po prvi puta se, osim na ambalaži, pojavljuje i na jednoj od kockica čokolade, u još modernijem izdanju. Osvježenom dizajnu, doprinjelo je i isticanje logotipa „Cocoa Life“ programa održivog uzgoja kakaa, koji je dobio svoje zasluženo mjesto na prednjem dijelu pakiranja.

  „Od svog nastanka, prije više od 120 godina, širenje nježnosti je u srcu Milka brenda. Znamo da je okus ono što ljubitelje čokolade opredjeljuje kada je biraju, a kada znate da je vaš proizvod omiljen među potrošačima, oni postaju glavni pokretač poslovanja i motiviraju vas da budete bolji”, izjavila je Una Lučić, brend menadžerica za Milka tabletne čokolade za tržišta istočnog Jadrana u kompaniji Mondelēz International i dodala: “Značaj ovih inovacija potvrđuje i činjenica da su ovo najveće promjene na Milka brendu u prethodnih 25 godina. Uzbuđeni smo što je konačno došlo vrijeme da ljubiteljima Milka čokolade predstavimo unaprjeđenu recepturu, na kojoj smo dugo i predano radili i radujemo se svemu što novo poglavlje brenda donosi.“

Pored brojnih novina koje Milka brend predstavlja, jedna stvar uvijek ostaje ista – posvećenost korištenju pažljivo odabranih i visoko kvalitetnih sastojaka i načelima održivog poslovanja. Briga o zajednici i životnoj sredini, jedan su od prioriteta brenda koji za proizvodnju svojih čokolada koristi kakao iz „Cocoa Life“ programa održivog uzgoja kakaa koji provodi kompanija Mondelēz International, kao i dobro poznato 100% alpsko mlijeko koje se nabavlja s malih obiteljskih farmi smještenih u srcu Alpa.

Uživajte u okusu još kremastije, čokoladnije i nježnije Milka čokolade koju sada možete pronaći na policama prodajnih mjesta širom naše regije!

Više

Zanimljivosti

“Neka nježnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka, koji novim, originalnim pakiranjima nadaleko poznate čokolade s alpskim mlijekom želi ispričati priču nježnosti.

Predstavljamo

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolade, Milka, ove godine slavi 120. rođendan.

Predstavljamo

Zbog nedostatka nježnosti gotovo četvero od 10 anketiranih kaže da se osjeća usamljeno, a kod 26 % ispitanika prisutna je anksioznost.

Gastronomija

Upoznajte Gerdu, Marissu i Lolu: nove zvijezde Instagrama koje morate (za)pratiti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.