Novi RIO MARE riblji i mesni namazi – za svaku priliku i svaki ukus

Zbog svojih iznimno visokih nutritivnih vrijednosti riba je poželjna namirnica na našem jelovniku, te je odlična alternativa za sve koji nemaju vremena i mogućnosti za svakodnevno pripremanje jela.

Rio Mare, kao jedan od vodećih proizvođača konzervirane tune, poznata je namirnica koja stiže na stolove milijuna potrošača u Italiji i ostatku svijeta donoseći od mora do stola istinski doživljaj Italije koji kombinira užitak vrhunske namirnice, tradicionalne kuhinje te jedinstveni okus i kvalitetu Rio Mare proizvoda.

page

Uvodeći inovacije u svoju ponudu, Rio Mare se od sada širi i na druge okuse. Od mora do stola, od ribe do mesa, odnosno novog mesnog namaza!

Ljubitelji Rio Mare namaza od sada će  moći uživati u novitetima – Rio Mare Paté mesnim namazima, ali i u proširenoj ponudi ribljih namaza.  Ukusni namazi kremaste teksture, lako mazivi, bez konzervansa, dostupni su u pet okusa. Uz nove Rio Mare Paté namaze od tune te tune i crvene paprike, potpuni novitet u Rio Mare asortimanu su namazi od mesa: Rio Mare Paté šunka, Rio Mare Paté piletina i Rio Mare Paté all’Italiana s piletinom i rajčicama.

Dvostruko pakiranje od 84g ih čini idealnim za obiteljske obroke, od doručka pa sve do večere. Njihova glavna odlika je vrlo mekana tekstura koja se lagano maže na kruh, a njihova receptura ne sadrži dodatne boje ni hidrogenirane masnoće.  Jednostavna receptura uz isključivo prirodne sastojke. Ova talijanska poslastica provjereno je primjerena za svaku priliku i za svaki ukus.

Drage naše, povodom prezentacije novih proizvoda, darujemo 3 Rrio Mare paketa. U svakom paketu je  1 RM pakiranje namaza + retro RM kutija i velika shopping vrećica. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, upišite #riomare

Prijave primamo do 19. studenog, točno u podne.

Dobitnice: Mirjana Mlinarić, Branka Crnogorac i Iris Plazonić!