Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Novi svijet kreativnosti, zaigrane energičnosti i ljubavi prema modi

H&M s ponosom najavljuje da će sljedeća dizajnerska suradnja biti s modnom kućom KENZO, živopisnom i zaigranom pariškom modnom kućom koja projicira energiju globalne kulture u svom jedinstvenom, mladenačkom stilu.

H&M s ponosom najavljuje da će sljedeća dizajnerska suradnja biti s modnom kućom KENZO, živopisnom i zaigranom pariškom modnom kućom koja projicira energiju globalne kulture u svom jedinstvenom, mladenačkom stilu. Kreativni direktori kuće Carol Lim i Humberto Leon unijet će duh kuće KENZO u H&M izradom kolekcija za žene i muškarce te modnih dodataka. Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna od 3. studenog 2016. u više od 250 odabranih trgovina H&M-a širom svijeta i online.

Od pridruživanja modnoj kući 2011. Carol Lim i Humberto Leon stvorili su vlastiti modni svemir s kolekcijama punim drskih boja i živopisnih printova predstavljenih na raskošnim revijama, kroz suradnje s drugim umjetnicima i u kreativnim digitalnim kampanjama. Globalni utjecaji i tradicije miješaju se i stapaju s energijom ulice, čime nastaju kolekcije koje su istodobno inspirativne i pristupačne njihovim obožavateljima širom svijeta. U modnoj kući KENZO moda izražava slobodu, radost i individualnost za svakog ponaosob.

„Jedva čekamo podijeliti s cijelim svijetom kolekciju KENZO X H&M i svu njezinu kreativnost, razigranost i ljubav prema modi“, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

„Ovom suradnjom s H&M-om želimo razmišljati globalno, pomaknuti granice i prenijeti novu energiju modne kuće KENZO svima u svijetu“, kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori modne kuće KENZO.

Pročitajte još

Fashion report

U nastavku donosimo tri savjeta uz koja ćete s lakoćom kreirati zimski styling.

Zanimljivosti

Hrvatice posebno vole haljine koje prate svjetske modne trendove poput maxi haljina, točkastog uzorka ili haljina u svijetlo plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Zanimljivosti

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Advertisement