Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Novi svijet kreativnosti, zaigrane energičnosti i ljubavi prema modi

H&M s ponosom najavljuje da će sljedeća dizajnerska suradnja biti s modnom kućom KENZO, živopisnom i zaigranom pariškom modnom kućom koja projicira energiju globalne kulture u svom jedinstvenom, mladenačkom stilu.

H&M s ponosom najavljuje da će sljedeća dizajnerska suradnja biti s modnom kućom KENZO, živopisnom i zaigranom pariškom modnom kućom koja projicira energiju globalne kulture u svom jedinstvenom, mladenačkom stilu. Kreativni direktori kuće Carol Lim i Humberto Leon unijet će duh kuće KENZO u H&M izradom kolekcija za žene i muškarce te modnih dodataka. Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna od 3. studenog 2016. u više od 250 odabranih trgovina H&M-a širom svijeta i online.

Od pridruživanja modnoj kući 2011. Carol Lim i Humberto Leon stvorili su vlastiti modni svemir s kolekcijama punim drskih boja i živopisnih printova predstavljenih na raskošnim revijama, kroz suradnje s drugim umjetnicima i u kreativnim digitalnim kampanjama. Globalni utjecaji i tradicije miješaju se i stapaju s energijom ulice, čime nastaju kolekcije koje su istodobno inspirativne i pristupačne njihovim obožavateljima širom svijeta. U modnoj kući KENZO moda izražava slobodu, radost i individualnost za svakog ponaosob.

„Jedva čekamo podijeliti s cijelim svijetom kolekciju KENZO X H&M i svu njezinu kreativnost, razigranost i ljubav prema modi“, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

„Ovom suradnjom s H&M-om želimo razmišljati globalno, pomaknuti granice i prenijeti novu energiju modne kuće KENZO svima u svijetu“, kažu Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori modne kuće KENZO.

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.