Novi trend u pranju kose

Šamponi za suho pranje kose su sve popularniji i postaju jedan od najtraženijih proizvoda za styling i njegu kose, a naročito su korisni u situacijama kada zbog posla, brzine ili nekog drugog razloga, nismo u mogućnosti oprati kosu, a potrebna joj je svježina i uredan izgled.

Batiste šamponi za suho pranje, poznati su britanski brand, koji se na tržištu nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Praktični su i prilikom putovanja iako je njihova najveća prednost brz i dugotrajan učinak. Naime, potrebna je samo minuta vremena kako bi se Batiste sprej nanio na kosu, raspršio i umasirao u tjeme, nakon čega je kosa čista i svježa, a frizura ponovno kao nova.

Nanose se vrlo jednostavno – Batiste šampon se pospreja po tjemenu, ostavi djelovati nekoliko sekundi, te se protrlja prstima. Ne ostavlja tragove niti na kosi niti na odjeći prilikom nanošenja, a kosa ostaje čista i uredna.

Na hrvatskom tržištu Batiste šamponi za suho pranje dolaze u dvije varijante: Batiste Blush (29,90 kn), koji ostavlja ugodan i lagani cvjetni miris i Batiste Dark & Deep Brown (39,90 kn), namijenjen za suho pranje smeđih tonova kose.

OSVOJI BATISTE ŠAMPON

Poklanjamo vam 3 Batiste Blush i 3 Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje kose.

Ukoliko želite osvojiti neki od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom BATISTE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koliko varijanti su na hrvatskom tržištu dostupni Batiste šamponi za suho pranje kose?

Vaše prijave primamo do 14. siječnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnice su Suzana Stepančec, Elizabeta Neferanović, Marta Košić, Ivona Srnić, Nives Pavičić i Vlatka Toljan. Čestitamo!