Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Novi zajednički film najpoznatijih supružnika na svijetu

Ovo je prvo zajedničko filmsko pojavljivanje Angeline Jolie Pitt i Brada Pitta, nakon što su 2005. godine glumili u velikom hitu Gospodin i gospođa Smith.

Donosimo vam dugoiščekivani trailer filma Uz more, u kojemu se najpoznatiji supružnici  svijeta, Angelina i Brad, pojavljuju u ulozi bračnoga para koji proživljava krize i turbulentno razdoblje koje ovaj film prati.

Smješten u Francuskoj sredinom 70-tih, Uz more donosi priču o bivšoj plesačici Vanessi i njezinu suprugu Rolandu, američkom piscu. Njih su se dvoje otisnuli na zajedničko putovanje, no čini se kao da se udaljavaju jedno od drugoga. Ipak, kada stignu u miran gradić uz more, za njih će se sve promijeniti. Provodeći vrijeme sa stanovnicima toga živopisnog mjesta, kroz njihove će priče početi rješavati i probleme u svojemu životu.

Ovo je prvo zajedničko filmsko pojavljivanje Angeline Jolie Pitt i Brada Pitta, nakon što su 2005. godine glumili u velikom hitu Gospodin i gospođa Smith.

Angelina Jolie Pitt je redatelj i scenarist filma, a film se snimao na atraktivnim lokacijama malteškog otoka Gozo.

Uz more u hrvatska kina stiže u studenome ove godine u distribuciji Blitz film i video, a do tada pogledajte pomalo uznemirujuću najavu ovoga filma.

angelina

 

Više

Zanimljivosti

Neustrašivi ženski likovi stižu na male ekrane!

Zanimljivosti

VJEČNICI su 25. film iz Marvelovog filmskog svijeta i donose sasvim novu pustolovinu o deset superjunaka koji nikad dosad nisu bili viđeni na velikim...

Video box 1

U kina početkom svibnja stiže napeti triler „Oni koji mi žele smrt“ (Those Who Wish Me Dead)  temeljen na istoimenom romanu Michaela Koryte, u kojem...

Celebrity

Otkako je režirala i snimila film „By the Sea", Angelina Jolie i suprug Brad Pitt, koriste svaku priliku za promociju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.