Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Novi ženstveni ‘Diva’ ruž

Savršeni make up iz Pupe

Oružje broj 1 prilikom zavođenja je dobar ruž. On mora biti mekan, pun, lak za nanošenje i nerazmaziv. Trebate moći gristi usnicu dok ste nervozni, polizati ju kad vidite nešto slatko, a da ruž istovremeno ostaje isti kao ujutro kad ste ga nanijeli i pritom nabacili jedan mig ogledalu i zaključili kako izgledate božanstveno.

Talijanski brand Pupa na tržište je izbacio 'Diva' ruž za glamurozan look u svakoj prilici. Iako crveni izgleda najbombastičnije, on nije prikladan baš za svaku priliku i svaku boju kože pa iz tog razloga 'Diva ' dolazi u više različitih tonova, od smeđe, ružičaste pa do vatreno crvene. Cijena mu je 119 kuna.Riječ 'pupa' na talijanskom slengu znači lutka, djevojka ili ljepotica, pa je ruž zbog toga napravljen da bude, trajan, mazan i blistav – zapravo izrazito ženski.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Potaknuta kreativnošću i strasti PUPA je tijekom godina uspješno stvorila brojne linije makeup proizvoda, od kojih je globalno najpopularnija VAMP! linija.

Trendovi

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test "suhu kožu", koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan...

Beauty report

Iznimno meka formula lako klizi po usnama otpuštajući duboko pigmentirane i čiste boje koja vaše usne stavlja u prvi plan!

Savjeti i preporuke

Želite li promijeniti aromu i miris ruža, ulje lavande možete zamijeniti uljem paprene metvice ili pak cimeta.   

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.