Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Novo ruho portala Igraj.hr

Internet raj za 'gejmere' dlaku mijenja, ali razigranu ćud nikada!

Igraj.hr – jedna je od popularnijih stanica za igranje na vedrom hrvatskom web nebu, ovih je dana doživjela potpunu preobrazbu. U ovim sivim vremenima, Igraj.hr postao je veseli dom tisućama igrača i igračica koji su mu poklonili velik dio svog slobodnog vremena, ostavili niz fantastičnih rezultata i pokoji vanvremenski, gotovo neoboriv rekord.

Proteklo razdoblje bilo je vrijeme vrckastih nagradnih igara (Gramatematika, Knjižarski ratovi, Kondominij, Tuđe nećemo, hoćemo Zvečevo, samo su neke od njih) u kojima su za dobre rezultate, upornost, predanost, želju za igranjem i nadigravanjem te naravno, iskazanu vjernost, igračice i igrači osvojili stotine filmova, knjiga i CD-ova, kilograme i kilograme čokolade, Durexove sexy poklon-pakete, bicikle i skutere!

(P)okretanjem nove stranice, promjenom svojeg fizičkog izgleda i podizanjem natjecateljske forme, Igraj.hr svojim starim znancima i poklonicima, ali i nekim novim igračima i igračicama, nudi više razonode i razbibrige kako bi im na najbolji mogući način ispunio vrijeme koje su odlučili provesti igrajući se.

Osvježeni Igraj.hr može se podičiti s oko 400 kvalitetnih igara najrazličitijih žanrova, a najbolje od svega je što je ta brojka miljama daleko od konačne! S obzirom da petnaest minuta slave zvuči stvarno premalo, u igru su uključene i titule "Igračica tjedna" i "Igrač tjedna", kojima će Igraj.hr osigurati uživanje u slavi punih tjedan dana, ali i prigodne poklone.

Pored već ustaljenih najava, vijesti i sličnih tekstualnih igrarija, sadržaj bloga Igraj.hr oplemenjen je rubrikom "Igraći pločnik", namijenjenoj fanovima dobrih starih igara na ploči, ali i onima koji bi to tek mogli postati. U tom će se malom analognom reliktu usred vladavine digitalnog doba moći ponešto pročitati o zanimljivim društvenim igrama koje se pojavljuju na domaćem tržištu.

Iako temeljito obnovljeno, nekih se tradicionalnih vrijednosti simpatično web igralište neće odreći. Tako će i na novom Igraj.hr nagradne igre ići po dobrom starom običaju, što znači da svaka igrica u bilo kojem trenutku može postati nagradna, pa poklonike igranja i članove rastuće Igraj.hr zajednice očekuje još puno ugodnih iznenađenja i lijepih darova! Pridružite se danas, sutra, prekosutra… Za igru nikad nije prekasno, a vrata Igraj.hr otvorena su non-stop!

Igraj.hr dio je internetske zajednice web portala Medijske mreže. Medijska mreža je tvrtka specijalizirana za razvoj novih medija. U svom portfelju ima portale She.hr – portal skrojen po mjerama svake žene, Profitiraj.hr – portal namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, Online-Zagreb.hr – zagrebački web portal te Infopunkt.tv – B2B medijski servis dostupan svim nacionalnim i lokalnim TV postajama i internetskim portalima s video sadržajem.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Zanimljivosti

Dan žena posvećen je svim onim posebnim damama u našim životima, kojima želimo izraziti zahvalnost. Zato joj ove godine za Dan žena pokloni iskustvo...

Zanimljivosti

Božićna kupnja vrlo često može biti stresno iskustvo, posebice kada se odgađa do posljednjeg trenutka.

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.