Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Novo žensko radništvo uskoro u KIC-u

Udruga Kamensko planira zaposliti još 20 radnica

Predvođene predsjednicom Udruge Đurđicom Grozaj, bivše radnice Kamenskog posjetile su jučer zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u zgradi Gradske uprave te ga pozvale da, 27. rujna u KIC-u, svečano otvori manifestaciju Novo žensko radništvo.

Manifestacija uz tribinu istoimenog naziva koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba predstavit će i novu  kolekciju Udruge Kamensko.

Djelatnice Udruge pohvalile su se već petom grupom polaznika koji su završili edukaciju krojenja i šivanja, ali i novim projektom: u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, i uz potporu predsjednika Republike Ive Josipovića, djelatnice planiraju početak proizvodnje šivanja zastava, kuta i kapa za potrebe školstva u cijeloj Hrvatskoj.

Kamensko bandicFoto: www.zagreb.hr

Nakon što su gošće zahvalile gradonačelniku Bandiću na dosadašnjoj  bezrezervnoj podršci, on im je potvrdio, već otprije dogovorenu, pomoć u nabavci šivaćih strojeva. Trebat će im, kako se moglo čuti, i dodatni proizvodni prostor, s obzirom na to da planiraju zaposliti još 20 bivših radnica Kamenskog.

Uz gradonačelnika i njegove suradnike iz nadležnih Gradskih ureda, sastanku su prisustvovale i Zorica Živković Farina te dekanica TTF-a Sandra Bischof.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Hvala tvrtki IKEA što je prepoznala Udrugu Kamensko kao partnera i nadam se da će i ostale velike tvrtke slijediti njihov primjer te se...

City Life

'Zagreb mora biti lokomotiva našeg razvoja'

Događanja

Izložba o čovjekovom najboljem prijatelju

City Life

Milan Bandić ugostio mnogočlane zagrebačke obitelji

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.