Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Novokreirani moderni klasik za generacije koje dolaze

Vodeći globalni fitness brend Reebok lansirao je nove Classic Leather Legacy tenisice inspirirane njihovom retro lifestyle siluetom za trčanje.

Vodeći globalni fitness brend Reebok lansirao je nove Classic Leather Legacy tenisice inspirirane njihovom retro lifestyle siluetom za trčanje. Classic Leather Legacy korijene vuče još iz prošle ere popularnosti trčanja, a sada ju je Reebok rekreirao za nove generacije stvarajući pritom moderan klasik.

Atraktivan dizajn tenisice rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja. Naime, tim Reebokovih dizajnera radio je na stvaranju najprivlačnijeg dizajnerskog jezika za današnjeg zahtjevnog potrošača koji ima stila i razmišlja o svom modnom izričaju.

Stvorena iz estetike Reeboka krajem 70-ih i ranih 80-ih, nova jednostavna silueta podsjeća na Aztec, trkaće tenisice iz 1979. godine, i Classic Leather, tenisice za trčanje u slobodno vrijeme iz 1983. godine. Imajući na umu ovu povijest, Reebokovi proizvodni i dizajnerski timovi iskoristili su svoju maštu, rezultate istraživanja među potrošačima i stvorili privlačan moderan dizajn Classic Leather Legacy tenisice.

Gumeni potplat Classic Leather Legacy tenisice povezan je s voluminozno oblikovanim srednjim uloškom, modernim rezom i kontrastnom (u boji i teksturi) potporom za petu. Gornja konstrukcija tenisice je mješavina materijala: najlona, antilopa i kože, a boje su inspirirane originalom iz sedamdesetih godina, iz Reebokovog izvornog ‘Trkačkog kluba’. Ono što novu Reebokovu tenisicu izdvaja od ostalih su detalji. Ovaj model ima 3D Reebok logo, ali i moderno tkanu Reebok Classics naljepnicu za jezik.

Reebok Classic Leather Legacy tenisice dostupne su u Buzz i The Athelete’s Foot trgovinama, a njihova maloprodajna cijena iznosi 699 kuna.

Više informacija dostupno je na http://reebok.com/classic_leather_legacy_home.

Više

Zanimljivosti

Zahvaljujući spektakularnom događaju kojim će u sportskom duhu ispratiti turistička sezona, povijesni grad pod zidinama od 28.-29.10.2023. postat će trkači centar svijeta

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Budi fit

Predstavljamo vam deset sportova koji će vam u tome najbolje i najbrže pomoći.

Budi fit

Koji ste tip osobe kada je vježbanje u pitanju? Naš test će vam pomoći kojoj biste se vrsti vježbi trebali okrenuti za postizanje najboljih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.