Novootvorena optika u Splitu

Zasigurno omiljeni modni dodatak mnogim ženama i muškarcima bez kojih ne mogu ni jedan dan u godini su sunčane naočale. Već je odavno poznato kako sunčane naočale nisu samo modni dodatak, one u današnje vrijeme visokog UV zračenja imaju i zdravstvenu funkciju. Upravo stoga kod odabira sunčanih naočala ni žene ni muškarci ne pristaju na kompromise, naočale moraju zadovoljiti sve njihove zahtjeve kako estetske tako i zdravstvene aspekte jer ljepota vaših očiju počinje od naočala.

Upravo Ghetaldus kao lider sunčanih i dioptrijskih naočala na hrvatskom tržištu s ponosom već duži niz godina uspješno udovoljava zahtjevima svojih kupaca diljem Hrvatske.

Voćni trg by Ghetaldus novootvorena optika svim Splićanima postao je nezaobilazna destinacija kada su u pitanju sunčane i dioptrijske naočale. Nije tajna da upravo Splićani i Dalmatinci zbog većinom sunčanih dana tijekom godine posebnu pažnju posvećuju izboru sunčanih naočala i da su svoje povjerenje poklonili optici Voćni trg by Ghetaldus u Splitu.

Bogata ponuda svjetskih etabliranih dizajnerskih imena u optici Ghetaldus na Voćnom trgu zadovoljit će i one najzahtjevnije i ponuditi im novi izgled i pogled na svijet.

Tako se u optici Voćni trg by Ghetaldus nazale brandovi poput Giorgio Armani, Hugo Boss, Gucci, Ray Ban, Police, Vogue, Diesel, A'marie, Max Mara, Cutler and Gross, Carrera koji svojom kvalitetom i najnovijim trendovima osvajaju nove poklonike svaki dan. Svatko od nas ima svoj model potrebno ga je samo pronaći.

Kako u modi tako se i kod sunčanih i dioptrijskih naočala slijede trendovi koji se mijenjaju iz sezone u sezonu. Tako je najnovija kolekcija proljeće/ljeto 2012. inspirirana retro stilom. I ove sezone naglasak je na veličini, tako da prevladavaju naočale većih dimenzija i masovnih okvira.

Ove sezone više nego ikada posebno su naglašeni neobični oblici koje prate i dosada za sunčane naočale neobične boje. Sloboda u obliku i boji nikada nije bila veće, upravo ove sezone sunčane i dioptrijske naočale svojim odvažnim okvirima i bojama omogućiti će vam jedinstven izgled. Ove sezone više nego ikada uz klasične crne poželjet ćete i neke 'hrabrije'.

Budite hrabri i odvažni, budite drugačiji i neka svim pričaju o vašim naočalama. Više o Ghetaldusu, njihovoj ponudi i poslovnicama potražite na: www2.ghetaldus.hr