Novosti iz Studija Smijeha

Nakon četvrte sezone, Open Mic Night "I Hate Mondays!" seli se u Studio Smijeha, prvi comedy club na Balkanu. Studio Smijeha smješten je u Vlaškoj 92, a od 7.veljače svi posjetitelji, bili kampanjci ili redoviti, imaju svoje mjesto rezervirano pred pozornicom gdje će se openmajkovci kao i svakog ponedjeljka boriti za pobjedu mjeseca nasmijavajući kako vas, tako i same sebe. Prošlomjesečnom pobjedniku Tinu Sedlaru pridružiti će se i ostala standardna ekipa.

Nove kvalifikacije čekaju vas u ponedjeljak, 14. veljače 2011 u 20:30h. Dođite, prijavite se i pokušajte biti jedan od onih budala koje se trude nasmijati ljude. Ako vam to nije u điru, jednostavno dođite podržati nove nade koje će vas nasmijati do suza. Natjecatelji su ostavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Studija Smijeha koja će odlučiti tko od njih će ući u veliko finale za veljaču. Pod voditeljskom palicom Aleks Curać-Šarića, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand-up komedije. Uz besplatan upad i happy hour ovo je pravo mjesto za zabavu.

Snimanje TV pilota – besplatan upad

Osim što klub pune do zadnjeg mjesta svakog četvrtka, u utorak 15. veljače Studio Smijeha priprema i nešto više. S početkom u 19 sati započinje večer standardne stand-up komedije s jednom malom razlikom u vidu kamera i snimatelja. Netko od vas pričao je okolo o stand-up komediji, sve je došlo do velikih glavešina na televiziji, tako da se ovaj utorak snima pilot emisija koja bi se trebala uskoro pojaviti na jednoj od naših televizija.

Ovog utorka izvođači su: Aleks Curać-Šarić, Goran Furjan, Zvonko Kožić, Marina Orsag, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar. Osim tih par kamera sve drugo ostaje isto: grickalice, cuga i odličan provod. Budite dio pilot emisije i dođite na snimanje. Iako je upad besplatan, rezervacije su nužne jer je broj mjesta ograničen. Rezervacije obavite putem kontakta na e-mail [email protected] ili na broj mobitela: 099 6739 888, te 099 7980 076.

Best of uz trash kraljicu

Mlade nade stand-up comedy scene već dva puta su pokazali da su dostojna zamjena za stalnu postavu Studija smijeha, stoga rezervirajte svoja mjesta što prije. Na Noći kazališta do suza su nasmijali 220 ljudi, budite ovaj puta i vi u publici. Mladi komičari za vas su složili kompilaciju svojih best of nastupa koju će vam prezentirati u srijedu, 16. veljače, s početkom u 20:30h. Voditeljsko mjesto u srijedu preuzima Goran Vugrinec Goc, a pred vas sa best of forama izletavaju: Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović i Joža Vrban. Poseban gost večeri je Angie (aka Anđa aka Bruno) koja će svojim nastupom još dodatno zagrijati atmosferu. Cijena ulaznice je 25kn, a svoju možete rezervirati putem već poznatih kontakata.

Stalna postava openmajkovaca s novim tekstom

Prošao je još jedan četvrtak s novim forama, Studio smijeha je opet bio pun do zadnjeg mjesta i publika se ponovo oduševila novim forama. Stalna će vas postava nasmijati s novim materijalom i ovog četvrtka. Stoga dođite, zaboravite na zimu i opustite se uz komičare koji će Vas zabavljati puna dva sata.

Vi koji ste bili, znate proceduru, a vi koji još niste, rezervirajte svoja mjesta, dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad. Aleks Curać-Šarić u ulozi je voditelja večeri, a s novim forama pred vas izletavaju: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan i Tihomir Paravina, dok je open mic gost Tin Sedlar. Program se mijenja mjesečno, cuge ima po studentskim cijenama, na svakom stolu čeka vas zdjelica sa besplatnim grickalicama, a tu su i nagrade Mozaika i Vedrini grickalica.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica
i She.hr vas vode na večer stand up komedije. Poklanjamo dvije ulaznice za jednu osobu za nastup mladih nada stand up-a u srijedu, 16. veljače, tisto toliko za nastup stalne postave u četvrtak, 17. veljače 2011. godine.

Ako se želite zabaviti uz nove fore starih stand upovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_UP_srijeda ili STAN_UP_četvrtak i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Što se događa ovaj utorak u MMC studiju?

Vaše prijave primamo do 16. veljače, u 12 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnica ulaznica za srijedu je Vesna Damjanović, a za četvrtak Davor Hrelja.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr