Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Novotarije za snježne radosti

Solarna naprtnjača i multimedijska jakna za dodatni užitak na snijegu.

Smještaj je rezerviran, oprema servisirana, a novac za ski-kartu osiguran, ali odlazak na snijeg ne možete ni zamisliti bez tehnoloških novotarija, koje će snježne radosti učiniti sigurnijima i zabavnijima.

Suunto S6 ski kronograf


Dizajniran posebno za skijaše i daskaše na snijegu, kao sat oko zapešća, uz točno vrijeme, nudi sve potrebne informacije skijašima i „borderima“ koji vole barem nakratko „nestati“ s označenih staza.

Visinomjer, barometar i „tajmer“ samo su neke od njegovih mogućnosti. Alarmom upozorava ako se bliži nestabilno vrijeme. Analizira postignutu brzinu uzimajući u obzir vertikalni pad, stupanj nagiba ili maksimalnu postignutu brzinu. Cijena mu je oko 750 kuna, a može se naručiti putem interneta.

Multimedijska jakna

Proizvođač skijaške opreme Burton i Motorola uzeli su najbolje svaki od sebe i ukomponirali ih jedno u drugo. Nastala je skijaška jakna koja u kapuljači ima ugrađene stereo zvučnike, a kontrola je smještena u rukavu, gdje biramo glazbu, glasnoću i nadzor poziva.

Zvučnici se mogu spojiti na „skriveni“ IPod u jakni ili preko bluetootha s drugim uređajima na pristojnoj udaljenosti. Stilska jakna za komunikaciju na planini košta oko 3.250 kuna, a narudžbe primaju na internetu.

Reactor- solarni ruksak

Naprtnjača se napaja sunčevom svjetlošću i ne dozvoljava vašem mobitelu ili MP3 playeru da ostane bez baterije i kada ne možete uživati sve blagodati civilizacije. Na ispravljač se može spojiti i prijenosno računalo.

Za njega ima poseban pretinac kao i za bocu s vodom ili GPS uređaj. Putem weba cijena je oko 700 kuna.

Torbica za kameru

Bilo bi prava šteta da uspješni skok vašeg prijatelja sa snowboardom ostane nezabilježen i da vas u tome spriječi prazna baterija na kameri. Puni se putem sunčeve svjetlost i daje 1,5 W energije.

Dovoljno je velika za kameru i fotoaparat s dodatnim džepovima za memorijske kartice, baterije i ostalu opremu. A za dodatnu zaštitu vaše vrijedne opreme, izrađena je od posebne vrste najlona. Cijena na internetu je oko 750 kuna.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Ako ste uz to tip koji voli uzavrelu atmosferu i odličan provod tijekom dana na stazi, ili noću u nekom od restorana, barova i...

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Trendovi

Nordin se prije gotovo 50 godina na jednoj od svojih nebrojenih pustolovina smrznuo do srži.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.