O čemu muškarci razmišljaju nakon seksa?

Seksualni život je bitan dio veze i ako se on ne odvije prema očekivanjima, veza se može pronaći na kušnji. Iako često govore kako muškarci tijekom i nakon seksa ne razmišljaju previše već im je isključivo do užitka postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno. Tako se prema njima u muškim glavama mota ne jedno, već nekoliko pitanja.

Jeste li uživali

Iako se ponekad čini kako vaša bolja polovica razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome hoće li im partnerica uživati jednako kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnericu u ekstazi.

89794358

Osjećate se li se voljenom

Nakon seksa mnogi promišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se snažnijem spolu kroz glavu provlači i pitanje osjećate li se voljenom, a maženje ili pak zajedničko tuširanje nakon vrhunca načini su na koji vam to pokazuju.

Pitanje količine seksa

Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i cijeni svoju partnericu ovo će se pitanje sigurno naći na repertoaru. Tako on ne želi u vašim očima izgledati kao ovisnik o seksu, zbog čega neprestano i ispituje količinu istoga, posebice nakon vođenja ljubavi.