Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

O putovanjima na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!

Svi željni zanimljivih tema, sinoć su uživali u prepunom klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali o svojim bogatim iskustvima na putovanjima.

Svi željni zanimljivih tema, sinoć su uživali u prepunom klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali o svojim bogatim iskustvima na putovanjima. U dvosatnom razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, Boris Veličan, poznat po svojim pješačkim pohodima od Rusije do Francuske te od Zagreba do Sahare, pričao je o motivaciji , strasti i želji za istraživanjem te otkrio o čemu najčešće razmišlja dok hoda na duge staze. Podijelio je s publikom svoja najzanimljivija iskustva života na Aljasci te ujedno najavio i novo putovanje Konjima do Crnog mora,  na koje kreće u lipnju s dugogodišnjim prijateljem, poznatim glumcem Dušanom Bućanom.

Riana Petenjak je sinoć razbila predrasudeoko žena koje voze motore te podijelila svoje dvotjedno iskustvo kada je sama prešla poznatu cestu Route 66 od Chicaga do Los Angelesa, za koju je kazala da je u potpunosti sigurna te nevjerojatno lijepa, što se može pročitati i u njenoj knjizi Slane Banane.  Pričala je o životu u New Yorku i San Franciscu, Indiji, svojim putovanjima u Kambodžu, Tajland, Cubu te od svih destinacija naglasila kako bi ipak voljela živjeti u Americi jer su tamo ljudi otvoreni i neopterećeni.

Zašto su planine ipak toliko posebne dalo se zaključiti iz riječi poznatog glumca Vedrana Mlikote, člana skupine  Vlaji na Himalaji , koji za mjesec dana planira svoj treći odlazak na Mont Everest, kada njegov suputnik i putopisac Stipe Božić slavi 40.godina od prvog uspona na tu velebnu planinu. Vedran je pričao o Nepalu, ljudima, običajima te o pripremama na Biokovu koje znaju potrajati i do dvije godine. Bilo je zanimljivo slušati o usponima, mogućim opasnostima te o neopisivom osjećaju sreće kada je osvojio Mera Peak na visini od 6.476 metara.

Na sceni je bilo dobro čuti i Ivu Mihalic Krčmar iz Putoholičara koja je zajedno sa svojim suprugom proputovala preko 60 zemalja, između kojih je sinoć izdvojila Havaje kao idealnu destinaciju za vjenčanje.  Iva je iz prve ruke publici davala savjete za jeftinija putovanja i bitne informacije o trenutnim TOP destinacijama te naglasila kako je njihovom portalu apsolutni hit rubrika Tražim suputnika, gdje se možete spojiti sa apsolutnim strancem i krenuti na avanturu života.

Bilo je tu priče o najomiljenijim zemljama, narodima i putovanjima te o najopasnijim, najluđim, najtužnijim, ali i najsmješnijim situacijama zbog kojih i putopisci toliko obožavaju nepredvidivi put pod noge.

Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i publika s mnogobrojnim pitanjima, a voditeljica Marijana Perinić je naglasila važnost redovnog pregleda dojke, te apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak očekujemo 16. travnja  s nekim novim, zasigurno zanimljivim licima.

Više

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Zanimljivosti

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine.

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.