O uskrsnim delicijama na novoj Ženskoj priči

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 16. travnja ugostit će prave znalce na temu kuhanja: Sanju Doležal, Željku Klemenčić i Davida Skoku.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected]

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu kuhanja i nadolazećih uskrsnih delicija. Bit će zanimljivo poslušati Sanju Doležal koju možemo gledati u emisiji „Kuhanje je IN“, koja će zasigurno publici na svoj šarmantan i zabavan način otkriti sve tajne Sanjine kuhinje. 

Željka Klemenčić je široj javnosti poznata po angažmanu žirija u emisiji „3,2,1- kuhaj!“, dok danas vodi svoj uspješan časopis i blog Mrvica o zdravoj prehrani.

Naš najpoznatiji kuhar je zasigurno Istrijanin David Skoko koji nedavno ima svoju emisiju na renomiranom kanalu 24Kitchen gdje priprema, a ujedno i promovira tradicionalne hrvatske specijalitete.

Zahvaljujući ovom stručnom i iskusnom trojcu, očekuju se brojni savjeti i mišljenja o gastronomiji, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak  16. travnja 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do lipnja 2019. godine.