Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Oaza mira u centru Zagreba

Thai centar Thalea u ponudi ima brojne masaže koje će vam regenerirati duh i tijelo.

S obzirom na užurbani životni tempo i balansiranje između različitih dnevnih obveza, nije ni čudo što često znamo popustiti pod stresom, što ostavlja negativne posljedice na naše tijelo i um. Ponekad nam je nužno potreban bijeg u svojevrsnu oazu mira u kojoj se u potpunosti možemo opustiti. Takvu oazu mira pronašli smo u samom centru Zagreba – u Thai centru Thalea.

Osim više vrsta tajlandskih i ritualnih masaža, u Thalei nude tretmane njege lica i tijela, poput depilacije, manikure, pedikure, anticelulitnih tretmana i tretmana za mršavljenje, ali najpoznatiji je po masažama upravo zbog njihove specifičnosti i stručnosti osoblja kojeg čine dvije terapeutkinje s Tajlanda i jedna iz Indije, a tim bi se uskoro trebao dodatno proširiti. Masaže traju od 60 do 180 minuta, ovisno o želji klijenta. Tajlanđani su najsretniji kada vas mogu masirati više od 90 minuta jer vam tako mogu najviše i ponuditi – na vama je uistinu samo da se opustite i prepustite.



Najnoviji hit u ponudi je anticelulitna masaža s medom i soli koju izvodi terapeutkinja iz Indije. Ovaj se tretman može izvoditi na dva načina – s većom i manjom količinom soli. Idealan je za dreniranje tijela jer sol izvlači tekućinu i toksine. Osim ovog anticelulitnog programa, Thalea u ponudi ima još dva: tajlandski anticelulitni treman koji se razlikuje od uobičajenih masaža te vrste po tome što ne obrađuje samo kritične zone već cijelo tijelo, te drenažni tretman sa solju koji također pospješuje eliminaciju vode i toksina.

Vrste masaže

Uz anticelulitne masaže možete se odlučiti i za antistresne masaže, a u salonu svjedoče kako su one posebno popularne među muškom populacijom koja nekako uspije izmisliti 2 slobodna sata u danu za opuštanje i njegu vlastitog tijela. Osim toga, centar nudi još niz različitih masaža među kojima ćete svakako naći nešto za sebe.



Masaža stopala izvorno potječe iz kineske medicine i uključuje masažu nogu sve do visine koljena. Ova masaža ima drenažni učinak, a efekt je trenutačan, snažan i dugotrajan. Upravo zbog toga što potiče limfnu drenažu, ova se masaža posebno preporučuje trudnicama.                                                                                                                

Tradicionalna tajlandska masaža nastala je u Indiji prije 2500 godina i objedinjuje nekoliko elemenata: akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu te kiropraktiku. Cilj je Tajlandske masaže omogučiti protok energije te uspostaviti ravnotežu u tijelu, a vrijeme trajanja je 40, 60, 90, 120, 150 ili 180 minuta. Tradicionalna tajlandska masaža nije preporučljiva za trudnice i osobe koje pate od srčanih problema ili dijabetesa.

Aromamasaža primjenjuje duge i duboke pritiske da bi se smanjila napetost mišića i ublažile posljedice stresa, a ulja koja se koriste prilikom tretmana smiruju, pročišćavaju i osiguravaju duboko opuštanje, dok tajlandska masaža biljnim oblozima uključuje primjenu biljnih ekstrakata po cijelom tijelu. Ova masaža oslobađa tijelo od svakodnevnog stresa i istovremeno čisti kožu. Važno je napomenuti da se masaža biljnim oblozima uvijek primjenjuje u kombinaciji s početnom masažom od 60 min – bilo tradicionalno tajlandskom ili aromamasažom.



Četveroručna masaža sastoji se od glatkih pokreta i dubokih pritisaka za opuštanje napetih mišića. Istovremeno masiranje dviju terapeutkinja oslobađa napetosti i pomaže uravnoteženju slobodnog protoka energije.

Osim masaža, Thai centar Thalea nudi i tradicionalne tajlandske pilinge koji će vašu kožu ostaviti nevjerojatno baršunastom i mekom, a postoje kombinacije pilinga s masažom, wrappingom i kupkom, a posebnost je i zen masaža koja traje nevjerojatna 3 sata i uključuje masažu stopala, tajlandsku tradicionalnu masažu te masažu aromatičnim uljem.



OSVOJI TAJLANDSKU MASAŽU

Thai centar Thalea i She.hr poklanjaju jednoj čitateljici tajlandsku masažu u trajanju od 60 min.

Ukoliko želite osvojiti masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom THAI te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Gdje je nastala tradiocionalna tajlandska masaža?

Vaše prijave primamo do 5. svibnja 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Vaš She.hr

Drage naše,
tajlandsku masažu u Thai Centru Thalea osvojila je MIRELA BONIĆ. Čestitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

U svojoj ponudi, Thai Centar Thalea, nudi široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta.

Budi fit

Kako bi olakšali bol koristite prirodne namirnice koje sigurno imate pri ruci jer lijekovi za opuštanje mogu stvoriti i ovisnost.

Duh i tijelo

U nastavku vam otkrivamo nekoliko jednostavnih metoda kako postići zen, sačuvati živce, zdravlje, prijatelje, obitelj, ali i ne ostarjeti prije vremena.

She Book Club

Ovo je priča o iskusnom zen-mačku koji sazna za usamljeni drevni bor duboko u javorovoj šumi, pod kojim se otkriva sva mudrost svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.