Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Obilježite mjesec ljubavi i Valentinovo uz posebno pakiranje Dukat čokoladnog mlijeka s čašom na dar

Kako bi obilježio mjesec ljubavi Dukat je lansirao promotivno pakiranje s dva čokoladna mlijeka u boci od 1 l i čašom na dar s prigodnom porukom kojom možete razveseliti svoje najdraže.

Veljača je najkraći mjesec u godini, ali i mjesec ljubavi tijekom kojeg uglavnom tražimo idealan poklon za drage i bliske osobe. Kako bi obilježio mjesec ljubavi Dukat je lansirao promotivno pakiranje s dva čokoladna mlijeka u boci od 1 l i čašom na dar s prigodnom porukom kojom možete razveseliti svoje najdraže. A budimo realni, s čokoladnim mlijekom nikada ne možete pogriješiti.

Predstavljanjem prigodnog pakiranja čokoladnog mlijeka s posebnom čašom i simpatičnom ljubavnom porukom, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, Dukat nas želi podsjetiti da ljubav treba pokazivati svaki dan i da je za Valentinovo dovoljan i mali znak pažnje.

A posebno pakiranje čokoladnog mlijeka s gratis čašom je upravo to – znak pažnje i poziv da pronađemo vrijeme jedni za druge i provedemo trenutke za pamćenje uz najfinije Dukat čokoladno mlijeko. Zapamtite, malim znacima pažnje voljene osobe uvijek treba razveseliti.

Više

Gastronomija

Dukat prvi na hrvatsko tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u tri jedinstvena okusa: Panna cotta, Tiramisu i umak od vanilije.

Gastronomija

Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto mliječne masti od jedne litre i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti od pola...

Gastronomija

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka.

Zdravstveni karton

Intolerancija na laktozu tema je kojoj se posljednjih godina posvećuje sve više pažnje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.